V nedeľu skončil 1. ročník cyklozrazu pod názvom Kellys camp 2008, ktorý organizoval MTB club SPIŠ v Poráčskej doline. Hoci sme príprave venovali max času, vyskytli sa maličké problémy, ktoré by sme radi v budúcom ročníku odstránili. A samozrejme by sme privítali väčšiu účasť bikerov. Preto sa snažíme analizovať malý záujem o túto akciu a vyvodiť z toho nejaký uzáver. Vopred ďakujem za Vaše odpovede, návrhy a pripomienky.
*****sie , prechadnutie a hadaj kdo kdo si spravil dovolenku namiesto mna ?!
Jasne dovody ako zdravotny stav, pracovne vyťaženie sa niekedy nedaju ovplyvnit. Toto uplne chapem ale podstatne pre mna je ci si vobec o tom uvazoval.
1. tento rok nemam na take akcie cas - prerabam barak
2. pre Trencanov je to dost od ruky zrejme by bol trocha problem s dopravou - nemame nikto tak velke auto kde by sa voslo par bikerov aj bikmi na strechu.
3. neviem ako by to bolo so zaujmom u ostatnych Trencanov, kazdy ma toho v dnesnej dobe vela a je rad ked moze ne bike vypadnut aspon v nedelu a par krat do tyzdna
Termin bol v konflikte s inym pracovno-relaxacnym pobytom. Ak by ste ponechali povodne planovane obdobie na konci juna, tak ma tam mate aj s mojimi chybami a zlozvykmi .
TO ROpa : vzdialenost neriesim dosla partia z Bratislavy ( mali to dalej). Vlaky premavaju a odvoz zo Spisskej na Porac sme mali vyrieseny pre kazdeho kto by prejavil zaujem. Bolo to popisane v Podmienkach ucasti na klubovej stranke.
TO Whiteboss : Tema tu visela od zaciatku roka, pozvanka bola aj na hlavnej stranke Mtbiker, Bikemagazin, TRM.
Termin bol v konflikte s inym pracovno-relaxacnym pobytom. Ak by ste ponechali povodne planovane obdobie na konci juna, tak ma tam mate aj s mojimi chybami a zlozvykmi .
Termin sme museli korigovat kvoli vytazenosti RS a do uvahy sme brali aj terminy maratonov.
Moja neucast bola z jednoducheho dovodu: nova vidla, kotuce, kolesa. Preto aj maratony vyradujem. Inac by som sa rad zucastnil, snad na 2. rocniku. Z fotiek a debaty vyzera, ze to bola paradna akcia.
Tiez som chcel ist, akcosku som mal zapisanu aj v planovaci akcii ktorych sa chcem zucastnit, ale vzhladom nato ze za posledne tri mesiace boli dva tyzdne ked som mal dva dni volna v tyzdni nebolo nato akosi casu. Preto som nebol ani vo Varine, i ked prave ten vikend som mal volny radsej som isiel s priatelkou na turu ( to bolo slubene ), do toho Varina ma to uz ku koncu diskusii na fore ani moc netahalo, niektori ludia z fora ma celkom prekvapili a aj ine ma prekvapilo na fore.
Takze to preco ja som nesiel je nedostatok casu. Mal som to pekne naplanovane. Tak max do RK na biku a odtial vlakom. Takze mozno o rok, ak.
Nešiel som pretože v tom termíne som nemal za seba pracovnú náhradu. To, že to bolo 400km od môjho domova mi bolo šum a fuk. Na budúci rok ak čas dovolí plánujem ísť.
Pre organizátorov: Ak ste mali oznamy vycapené len na internete tak toto považujem za mínus organizácie. Budúci rok minimálne mesiac pred termínom doporučujem plagáty vylepiť po cyklo predajniach po celom Slovensku. A vedel by som Vám s tým aj pomôcť. Stačí mi poslať trebárs 200 plagátov.
TO CHris Sharma toto su dovody ktore uplne chapem, ja si svoj volny cas tiez organizujem tak aby som sa mohol venovat rodine, kamaratom, biku, frajerke ale mna zaujima ten kardinalny problem.
TO Tmax : ja mam tiez financne suchoty, ale tie doriesim teraz. Prachy to su iba take farebne papieriky co lezia okolo nas, treba iba pozbierat
TO Turbi : o dovode tvojej neucasti som vedel stym sa nedalo urobit nic, a toto co si povedal o info cez predajne ma napadlo tak pred dvomi tyzdnami, uz sa to nedalo stihat. Dalsie vec su financie na marketing.
Pre organizátorov: Ak ste mali oznamy vycapené len na internete tak toto považujem za mínus organizácie. Budúci rok minimálne mesiac pred termínom doporučujem plagáty vylepiť po cyklo predajniach po celom Slovensku. A vedel by som Vám s tým aj pomôcť. Stačí mi poslať trebárs 200 plagátov.
Hoci nie som org. - toto chlapci uz vyriesili a plagatiky budu v sportovych obchodoch; nielen bicyklovych.. Takze zasielku plagatikov mozes ocakavat aj ty.
Vec s frajerkou sa tykala Varinu, ale vec s absolutnou pracovnou vytazenostou to sa tyka Poracskej doliny. V case ked bol Varin som mal volny vikend a kedze som nemal ani vela nabikovane a bolo to po dlhom case nejake poriadne volno, radsej som si ho uzil s priatelkou. Ale ten Porac na to som nemal ani pomyslenie. Aj dnes mam volno ale radsej oddy***** bo dalsie bude az na buduci tyzden v nedelu.
Ale mrzi ma ze som nemohol prist.
Drotárik Plagáty v predajniach je zatiaľ väčšia istota ako info na webe. Tomu zatiaľ neochvejne verím.
Tlač plagátov pri takejto akcoške skoro nič nestojí a môže to urobiť ďalší sponzor zadara a dílerov čo to ponosia po predajniach zadarmo je tiež zatiaľ veľa. V zime keď budeš riešiť ďalší ročník a pomaly vybavovať veci okolo zrazu, mysli na moje slová.
Nemusis to rozvadzat ja by som tiez niekedy radsej stravil cas s frajerkou ale po 1. zena mi zakazuje 2. ziadnu nemam 3. mam bike a na frajerku mi neostava cas
SORY za OT
TO Turbi : vsetko je zapisane v notebooku a riesenie urcite najdem
Ja po Varíne som presvedčený o správnosti takýchto "ekšn". Už v počiatkoch organizácie tejto akcie som avizoval zaujem na účasti no neskorší presun termínu mi účasť zmenožnil. Dôvod? prímacie pohovory na VŠ.
LitlleFox : uvidime co z tohto hlasovania vylezie a termin na buduci rok nebude problem presunut na niektory prazdninovy mesiac aby sa aj studenti mohli zucastnit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jasne dovody ako zdravotny stav, pracovne vyťaženie sa niekedy nedaju ovplyvnit. Toto uplne chapem ale podstatne pre mna je ci si vobec o tom uvazoval.
2. pre Trencanov je to dost od ruky zrejme by bol trocha problem s dopravou - nemame nikto tak velke auto kde by sa voslo par bikerov aj bikmi na strechu.
3. neviem ako by to bolo so zaujmom u ostatnych Trencanov, kazdy ma toho v dnesnej dobe vela a je rad ked moze ne bike vypadnut aspon v nedelu a par krat do tyzdna
TO Whiteboss : Tema tu visela od zaciatku roka, pozvanka bola aj na hlavnej stranke Mtbiker, Bikemagazin, TRM.
Termin sme museli korigovat kvoli vytazenosti RS a do uvahy sme brali aj terminy maratonov.
Velka skoda. Inak aj v Kristiane sa o tom hovorilo. Prisli ste s braskom o vela...
Takze to preco ja som nesiel je nedostatok casu. Mal som to pekne naplanovane. Tak max do RK na biku a odtial vlakom. Takze mozno o rok, ak.
TO Tmax : ja mam tiez financne suchoty, ale tie doriesim teraz. Prachy to su iba take farebne papieriky co lezia okolo nas, treba iba pozbierat
TO Turbi : o dovode tvojej neucasti som vedel stym sa nedalo urobit nic, a toto co si povedal o info cez predajne ma napadlo tak pred dvomi tyzdnami, uz sa to nedalo stihat. Dalsie vec su financie na marketing.
Ale mrzi ma ze som nemohol prist.
Tlač plagátov pri takejto akcoške skoro nič nestojí a môže to urobiť ďalší sponzor zadara a dílerov čo to ponosia po predajniach zadarmo je tiež zatiaľ veľa. V zime keď budeš riešiť ďalší ročník a pomaly vybavovať veci okolo zrazu, mysli na moje slová.
SORY za OT
TO Turbi : vsetko je zapisane v notebooku a riesenie urcite najdem