Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
To Jfab, ad Naucny chodnik, stanovisko
Skus si pozriet historiu fotiek a komentarov z uvedenej lokality, vratane bikerov na cunikoch, kto co dal a napisal. Bohuzial mi to pripomina grotesku <"Pssst, ale nikomu to nepovedzte.", povedal xxx v zivom vysielani>. To jedine som napisal v jednej vete so smajlikom na konci. Nijako to nesuvisi s tym, ci mne sa tam paci alebo nie, co Ty nakoniec vobec nemozes vediet a dokonca vydavat to za fakt. Povazujem to za velmi osobny a nefair utok! Nemam ziadnu potrebu nic pisat k uvedenej lokalite, ale k Tvojmu neopodstatnene utocnemu pristupu voci mne!
Howgh.
Nova trasa na Lysu. Z velkej casti v lese, prijatelne stupania, dostatok lesnych plodov.
To jfab: vďaka za mapku a súbory v najbližšom čase to pôjdem pozrieť. Ja som tam parkrát bol na biku, akurát že my sme na konci asfaltky zabočili na svažnicu doprava. Cesta sa stáčala smerom ako ste išli vy ale začala klesať, tak sme to otočili a šľapali na hrebeň, nadávajúc s bikami na pleciach.
Edit: Ako zjazdné je stúpanie od asfaltky až po tú ostrú zákrutu?
Vsetko je zjazdne, na konci toho stupania je cesta trochu viac zarastena a rozryta (akoby od diviakov), ale stale zjazdna. V krajnom pripade trochu potlacis.
Vsimni si vsak, ze cesta, na ktoru sme sa napojili na hlavnom hrebeni, je pokracovanim 1. odbocky z asfaltky vlavo cez mostik. V ten isty den nevediac o sebe to sli Rado, Lubo a Igor. Jedinym problem bolo, ze tam stahovali niekde drevo a bolo vela blata.
v nedelu sa na Sigorde otvara lesny cyklisticky naucny chodnik, oficiality zacinaju o 9.30 na Sigorde pod Stavicou. Je potreba hojna ucast bikerov, navrhujem odchod o 8.45 od Lidla. pozvanka je v prilohe.
su to vlastne dve trasy,
jedna je cyklotrasa po byvalej železničke z križovatky pod Šťavicou na Zlatu Baňu, asi 2 m široka terenna cesta.
druha je naučny chodnik, dačo podobne ako v Pavlovciach, takže ste vítani, lepšie povedane, povinna učasť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
.gpx alebo .plt by sa nenaslo
Skus si pozriet historiu fotiek a komentarov z uvedenej lokality, vratane bikerov na cunikoch, kto co dal a napisal. Bohuzial mi to pripomina grotesku <"Pssst, ale nikomu to nepovedzte.", povedal xxx v zivom vysielani>. To jedine som napisal v jednej vete so smajlikom na konci. Nijako to nesuvisi s tym, ci mne sa tam paci alebo nie, co Ty nakoniec vobec nemozes vediet a dokonca vydavat to za fakt. Povazujem to za velmi osobny a nefair utok! Nemam ziadnu potrebu nic pisat k uvedenej lokalite, ale k Tvojmu neopodstatnene utocnemu pristupu voci mne!
Howgh.
P.S. Nesiel mi server, aby som to dal skor.
neviem co stale riesite, ked ide o znacenu trasu...
Amen
aj ten zaverecny usek k lanovke je prijatelny?
To jfab: vďaka za mapku a súbory v najbližšom čase to pôjdem pozrieť. Ja som tam parkrát bol na biku, akurát že my sme na konci asfaltky zabočili na svažnicu doprava. Cesta sa stáčala smerom ako ste išli vy ale začala klesať, tak sme to otočili a šľapali na hrebeň, nadávajúc s bikami na pleciach.
Bez komentara.
Vsetko je zjazdne, na konci toho stupania je cesta trochu viac zarastena a rozryta (akoby od diviakov), ale stale zjazdna. V krajnom pripade trochu potlacis.
Vsimni si vsak, ze cesta, na ktoru sme sa napojili na hlavnom hrebeni, je pokracovanim 1. odbocky z asfaltky vlavo cez mostik. V ten isty den nevediac o sebe to sli Rado, Lubo a Igor. Jedinym problem bolo, ze tam stahovali niekde drevo a bolo vela blata.
jedna je cyklotrasa po byvalej železničke z križovatky pod Šťavicou na Zlatu Baňu, asi 2 m široka terenna cesta.
druha je naučny chodnik, dačo podobne ako v Pavlovciach, takže ste vítani, lepšie povedane, povinna učasť.