Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Racho a ako je to s podmienkami na bežky do tých 800 m dá sa to alebo napr. od Zl. Bane vyššie ideš s lyžami na pleciach?
Do tých 700-800m sú podmienky slabšie, ja bežky vynášam, ale niektorí maníci čo som videl podľa stôp bežkujú po železničke už z chvalabohu.
Včera som išiel na Fricku zo Šťavice, už za prvou ostrou zákrutou za skládkou dreva sa dá ísť na bežkách. Bol som prekvapený ,že svažnica na Čiernu horu z Hanušovského sedla je zjazdná a zjazd popod Čiernu horu je vynikajúci, všade je tvrdý podklad a na tom vrstva prašanu. Zajtra to idem znova ak chceš pridaj sa. Autobus zo stanice o 8:00, smer Zlatá Baňa.
Snow is fun!
Racho a ako je to s podmienkami na bežky do tých 800 m dá sa to alebo napr. od Zl. Bane vyššie ideš s lyžami na pleciach?
Ja som bolo peso 24.12. na Simonke a na Pustom Poli nad Zl. Banou to na bezky vobec nebolo. Zhruba od polovice vystupu by sa dalo, na Grimovom Laze a Simonke bolo asi 20 cm snehu, vrch prasan (alebo napadana namraza???), miestami tvrdy podklad - kora. Pri zostupe (diretissimo, mimo chodnika, tzv. puobisovou skratkou) asi 20 cm prasan, koru som uz neregistroval.
Do tých 700-800m sú podmienky slabšie, ja bežky vynášam, ale niektorí maníci čo som videl podľa stôp bežkujú po železničke už z chvalabohu.
Včera som išiel na Fricku zo Šťavice, už za prvou ostrou zákrutou za skládkou dreva sa dá ísť na bežkách. Bol som prekvapený ,že svažnica na Čiernu horu z Hanušovského sedla je zjazdná a zjazd popod Čiernu horu je vynikajúci, všade je tvrdý podklad a na tom vrstva prašanu. Zajtra to idem znova ak chceš pridaj sa. Autobus zo stanice o 8:00, smer Zlatá Baňa.
Snow is fun!
Po troch dňoch jedenia by mi to len prospelo a rád by som sa pridal keby som nemusel do roboty. A diky za info.
Vyzera to tak, ze si Straz tuto zimu este dame:) Je po tom nejaky velky dopyt..zajtra tam idem so zjazdarmi. Vladola a Muffina ocakavame v nedelu ) Mno len ci je to zjazdne aj v zime..uvidime. Pristupove cesty su 2 a vcera ma presvedcili na zjazdenie tej miernejsej.
Nadherne fotecky. Ked som videl v akych podmienkach sa fotilo, neveril by som, ze nieco tak zaujimave z toho vznikne.
K tomu kotulaniu:
idem si tak spokojne dole kopcom, beriem jednu tocku za druhou, driftujem kde sa len da, skacem vsetky mozne aj nemozne prekazky az zrazu tu je: fotograf. No neukaz mu nieco, co ti traja predo mnou nevedia. A potom som sa prebral: boli ma rit (sedaci sval, nie džura), kolegovia sa rehlia a ja sa tesim na dalsie dobrodruzstvo na snehu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
2004 - Merida Matts Sport 300-D, 2005 - Specialized Hardrock, 2006 - Giant NRS 2, 2007 - Ghost ERT 7500
Snow is fun!
Ja som bolo peso 24.12. na Simonke a na Pustom Poli nad Zl. Banou to na bezky vobec nebolo. Zhruba od polovice vystupu by sa dalo, na Grimovom Laze a Simonke bolo asi 20 cm snehu, vrch prasan (alebo napadana namraza???), miestami tvrdy podklad - kora. Pri zostupe (diretissimo, mimo chodnika, tzv. puobisovou skratkou) asi 20 cm prasan, koru som uz neregistroval.
Snow is fun!
Po troch dňoch jedenia by mi to len prospelo a rád by som sa pridal keby som nemusel do roboty. A diky za info.
Vyzera to tak, ze asi si budem musiet trochu pockat
K tomu kotulaniu:
idem si tak spokojne dole kopcom, beriem jednu tocku za druhou, driftujem kde sa len da, skacem vsetky mozne aj nemozne prekazky az zrazu tu je: fotograf. No neukaz mu nieco, co ti traja predo mnou nevedia. A potom som sa prebral: boli ma rit (sedaci sval, nie džura), kolegovia sa rehlia a ja sa tesim na dalsie dobrodruzstvo na snehu.
A potom si sa zobudil,nie?