Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Vidím, že na Šimonke bolo fajn. Škoda že som nemohol prísť a musel som byť do večera v robote. Toto by som si určite nenechal ujsť.
Do nového roku prajem všetkým bikerom a turistom všetko najlepšie veľa zdravia, veľa šťastných kilometrov, veselých príhod, pekných výjazdov a výhľadov.
Matuš ta ty tu nepiš rozpravky Ved to každy vie....dúfam....že lepšie na bycikly ako s fľaskov v ruke.abo cele dni za počitačom a šport žiadny ..a teraz čo ta mládež dokáže.Mladež mysli jak zajacee...Samy sex a trava ... Aspoň mam s kym chodiť na bike alee z tej Šimonky som veľmi nadšený nebol Ale čo ta nezabije to ťa posilni choc som cely silvester preležal s teplotami v posteli kvoli tym 10 minutam na Šimonkee ....
Matuš ta ty tu nepiš rozpravky Ved to každy vie....dúfam....že lepšie na bycikly ako s fľaskov v ruke.abo cele dni za počitačom a šport žiadny ..a teraz čo ta mládež dokáže.Mladež mysli jak zajacee...Samy sex a trava ... Aspoň mam s kym chodiť na bike alee z tej Šimonky som veľmi nadšený nebol Ale čo ta nezabije to ťa posilni choc som cely silvester preležal s teplotami v posteli kvoli tym 10 minutam na Šimonkee ....
TA TO HEJ TO MAS PRAVDU A NA JAR DAME ZA DEN TATRY AJ KEBY SOM MAL IST Z DOMU O 4 00 ALE DOJDEM TAKZE TO BUDE 300KM NA BIKU A MOHOL BY AJ NIEKTO Z PO IST AK BY MAL ZAUJEM:)A MOZNO DAME AJ NEIAKY MARATON:)A KOLKO SI STANOVYME ZE PREJDEME NA BIKU ZA ROK?
TA TO HEJ TO MAS PRAVDU A NA JAR DAME ZA DEN TATRY
Maš velke ciele Tatry ? neviem uvidim a kolko kilometrov za rok 2010 ?čo ja viem ...nechame sa prekvapit 10 000 km ? a na maratom musimee zajst pozriet profikov ale takisto aj konkurenciu
Maš velke ciele Tatry ? neviem uvidim a kolko kilometrov za rok 2010 ?čo ja viem ...nechame sa prekvapit 10 000 km ? a na maratom musimee zajst pozriet profikov ale takisto aj konkurenciu
tak tomu ver ze dame tatry a za rak chcem urobit tak 12 000km to bude optimalne a nezabudaj treba menit casto retaz ja menim po 1500km
od ´duriho :: decathlon čiže Desetiboj je dvoudenní kombinovaná lehkoatletická soutěžní disciplína skládající se z deseti různých lehkoatletických disciplín:
1. den:
100m
dálka
koule
výška
400 m
2. den:
110 m př.
disk
tyčka
oštěp
1500 m
Jednotlivé výkony ze všech 10 disciplin jsou přepočítány na body, které se každému závodníkovi postupně sčítají. Vítězem soutěže se stává atlet s nejvyšším bodovým ziskem. V případě rovnosti bodů se vítězem stává atlet, který dosáhl lepších výkonů ve vyšším počtu disciplín.Ale o bicyklovani tam nie je ani slovo . tak sa rýchlo vylieč a prijemný deň.
Chlapci zo Šariša.
Mam tu jeden poukaz ktory nevyuzijem . Je to vikendovy Wellnes pobyt pre dve osoby so stravou ( polpenzia ), ubytovanim a wellnes sluzbami v Šariš park vo Velkom Sarisi. Termin je zabookovany na 29-31.1.2010. Ak by mal niekto zaujem tak PM. Na cene sa urcite dohodneme. Platnost si nevsimajte ta je predlzena do konca januara 2010.
Kolko je priblizne snehu v tych vyssich polohach? 10-20cm? Dalo sa ist na bikom az na javornicku? Siel si predpokladam od transformatora z Podhradiku..
Išiel som trasu Podhradík, Nevickeho chata, Krivý javor, Javornícka poľana, Tri chotáre, Hájova hora a Podhradík. Hore je to vpohode zjazdné po Nevickeho chatu. Na ceste je stopa po aute. Ďalej je tak 5cm snehu, čiže dá sa ísť pokiaľ to nejde prudko do kopca. Ja som to skoro celé vytlačil. Dole som to celé zišiel na bike. Inoväť začína od 700 m.n.m. Hore som stretol čriedu jelenej zvery v počte približne 20 kusov .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do nového roku prajem všetkým bikerom a turistom všetko najlepšie veľa zdravia, veľa šťastných kilometrov, veselých príhod, pekných výjazdov a výhľadov.
Skialpovy silvester sme si dali na kamienke pod chopkom, pripajam zopar ilustracnych foto z mobilu:) Barz fajne bolo.
TA TO HEJ TO MAS PRAVDU A NA JAR DAME ZA DEN TATRY AJ KEBY SOM MAL IST Z DOMU O 4 00 ALE DOJDEM TAKZE TO BUDE 300KM NA BIKU A MOHOL BY AJ NIEKTO Z PO IST AK BY MAL ZAUJEM:)A MOZNO DAME AJ NEIAKY MARATON:)A KOLKO SI STANOVYME ZE PREJDEME NA BIKU ZA ROK?
Maš velke ciele
tak tomu ver ze dame tatry a za rak chcem urobit tak 12 000km to bude optimalne a nezabudaj treba menit casto retaz ja menim po 1500km
od ´duriho :: decathlon čiže Desetiboj je dvoudenní kombinovaná lehkoatletická soutěžní disciplína skládající se z deseti různých lehkoatletických disciplín:
1. den:
100m
dálka
koule
výška
400 m
2. den:
110 m př.
disk
tyčka
oštěp
1500 m
Jednotlivé výkony ze všech 10 disciplin jsou přepočítány na body, které se každému závodníkovi postupně sčítají. Vítězem soutěže se stává atlet s nejvyšším bodovým ziskem. V případě rovnosti bodů se vítězem stává atlet, který dosáhl lepších výkonů ve vyšším počtu disciplín.Ale o bicyklovani tam nie je ani slovo . tak sa rýchlo vylieč a prijemný deň.
Ty si ten v tom tenkom sustiaku, co uz od pohladu nam bolo zima, alebo ten v tej hrubej vetrovke? V tom prvom pripade tomu rozumiem
ja ta chapem jfab
Mam tu jeden poukaz ktory nevyuzijem
ja som ten co som bol v hrubej vetrovke
P.S. : caka sa 15 akademickych minut