Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
xbaroon: bike som umýval na 2krát a veci čo som mal na sebe ani nehovorím , ale stalo to za to a som o čosi múdrejší
(a neodporúčam isť do lesa ani na lúky )
no ja som bol v sobotu na dubniku celu cestu prsalo az tesne pred dubnikom zacalo snezit snehu na dubniku je este okolo 50 cm niekde aj viac takze ja som dal 44km http://www.bikemap.net/route/111540
Dijk som v soku.Ale treba sa drzat pravidla nikdy.....Kto sa prida vo stvrtok mam na 99% volno ked bude primerane pocasie mozeme dat aj Salamander aj lesne asfaltky na Cemjate.
Fiiha, tak pri takomto pocasi asi vytiahnem intensa na cestu:) Pridal by sa niekto zajtra poobede? Cesty v okoli kvasnej a cemjaty..
Ak by to bolo zajtra popludní tak sa rád pridám, žiaľ dnes som do večera v robote. Ale keď tak pozerám z okna v robote na Slánske hneď by som zdrhol z roboty.
Dnes na Kvasnej nadhera - 15-20 diviakov pekne vo vlaciku asi 50m predo mnou. Hnusny mobil nie a nie vybrat. Chcel som rychlo a o to viac to neslo. Aj som fotil, ale na fotke som ich uz nenasiel. Skoda, nabuduce sa pustim za nimi. Alebo oni za mnou?
Pytas sa mna? Dodo ma nikto nevola . Ak myslis motorovu pilu od hasicov, tak v tomto sa vela zmenilo k horsiemu. Tym nechcem povedat, ze je to nemozne. Ak budem poznat presny datum jej vyuzitia, urobim vsetko preto, aby bola k dispozicii. Ale obsluhovat ju bude musiet niekto odvaznejsi a znalejsi.
Jozi, nie teba som myslel lez barona, uz sme sa skor bavili o tom ze on ma moznost pozhanta pilu a pak by sme sli odstranit ten padnuty strom na salamandri, popripade aj viac ak by ich tam bolo po zime.. dalsia vec co je neprijemna, modra a zlta znacka su vraj cele zapadane stromami. Neviem ako to riesit ci to nechat na lesakov nech sa tam vyhraju a tym padom mozme ratat so zmiznutim zltej a modrej v slanskych alebo to skusit svojpomocne brigadnicky spratat.. rozsah kalamity je tam ale vraj velmi velky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(a neodporúčam isť do lesa ani na lúky
http://www.bikemap.net/route/111540
Ak by to bolo zajtra popludní tak sa rád pridám, žiaľ dnes som do večera v robote. Ale keď tak pozerám z okna v robote na Slánske hneď by som zdrhol z roboty.