Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Vlado a ty skadzi znas? Ale frajerka neni argument. Ked pridem domov, najprv ma vsetci privitaju, nakrmia a potom mi rovno daju do ruky lopatu, ryl, hrable, motyku, alebo akekolvek ine pracovne naradie, a ja sa mozem na bike tak akurat kukat
Na zelenej (Malkovska) hore pri velkom dube doprava a potom nic... Lesaci sa postarali o dalsi neprejazny a pekny usek smerujuci k pristresku pri arboretu (byvala maratonska trat). Kolaje od tazkej techniky nie su nicim oproti mnoztvu dreva a haluziny rovno na chodniku na viacerych miestach.
jfa dnes som tam bol a nadaval som ako pohan vychadza mi stoho len jedno " Blby lidi taki lidi panbuch je ma take rad"
Vlado a ty skadzi znas? Ale frajerka neni argument. Ked pridem domov, najprv ma vsetci privitaju, nakrmia a potom mi rovno daju do ruky lopatu, ryl, hrable, motyku, alebo akekolvek ine pracovne naradie, a ja sa mozem na bike tak akurat kukat
Presne tie miery platia co su aj tam. Ja mam vysku 180 a Lko... A ten dres ma byt trosku volnejsi, je to AM.EN dres:) Zatial viem len o tebe a este 2 ludoch ze ho chcu...co je malo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len sa nepretrhni od roboty lebo mas novu frajerku
my sme pocistili asfaltku
Salamander pre Baca family team neprejazdny
dakujeme za odkaz
v piatok 2. apríla 2010 OTVORENIE CYKLOSEZÓNY - Veľkonočná cyklojazda
zraz o 10.00 pešia zóna - Hlavná 53 (Galéria)
http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=89
dano
Ked nas bude aspon 5 tak to dam spravit...zatial viem o 3 ludoch co by chceli.. cena pri 5 kusoch by bola 35E/ks
my sme pocistili asfaltku
Salamander pre Baca family team neprejazdny
dakujeme za odkaz
Ta klobuk dolu isť na jednom vozidle traja dole Salamandrom to chce poriadnu odvahu ale kto umí tem umí. ! (dobre fotky )
jfa dnes som tam bol a nadaval som ako pohan vychadza mi stoho len jedno " Blby lidi taki lidi panbuch je ma take rad"
dam ti radu:nechod domov
uvidis o par rokov, ako bude jazdit dalsia generacia Bacovcov, Dankovicovcou ...
v piatok 2. apríla 2010 OTVORENIE CYKLOSEZÓNY - Veľkonočná cyklojazda
zraz o 10.00 pešia zóna - Hlavná 53 (Galéria)
http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=89
dano
lenosi, nebudem menovat ... , pridte sa ukazat a prevetrat tatosov