Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Pozor !!!!! Dnes stretavka na Salamandry s Lesnikom a rozpraval same blbosti ze co tu na bikoch chodime ze ci vieme ze je tu 5 stupen ochrany a ze biky nechame u neho a zavolame zivotne prostredie ze budeme to riesit policiou fakt neodporucam ist na Salamander
FOCUS13: všetko sa dá v rámci slušnosti je to síce prírodná rezervácia, ale do teraz tam sa v pokoji jazdilo a myslím že sa tam aj bude tak ďalej jazdiť...Nie každý lesník je OK
Ahoj, ako vyzeral ten lesnik? Dufam, ze to nebol ten s ktorym mame dobre vztahy..starsi ktory byva dole pri rampe.. Nerobili ste dufam nic blbe.. Doteraz mu to totiz nevadilo, tak sa dufam nic nestalo.
Bohuzial lesnik mal pravdu, skoro cely Salamander je Ilegal, pretoze je v 5 stupni, prave preto tu je okolo dost sedo.
Borkut bude prvy LEGAL v sirokom okoli.
Nie nic blbe normalne sme isli na bajkoch a uz jak sme boli dole vsetkych nas zavolal ku sebe a spustil ze sa tam ani na pesi nesmie a ne este na bajkoch hej ten stary lesnik co byva pri rampe
Trať od bežeckej pod vysielač (DUBNIK ) je popratana až na jeden strom ale ten v poho podídeš. PS: tam spraviť singel ta čistý zabijak ale nič nieje nemožné ! Či ?
to ste kopali kanal???
nebolo by lepsie jednu stranu chodnika zhrabat dorovna aby neboli po oboch stranach mantinely???
bude Vam tam stat voda, ked to nechate tak ako to vidno na fotkach................
FOCUS13: určite ste boli na Salamke? chovali ste sa normálne a nerobili bordel? či? len tak to určite nie je prečo vás zjazdil... a peši sa nesmie wtf? PS: koľko máš rokov?
bude Vam tam stat voda, ked to nechate tak ako to vidno na fotkach................
myslim ze na fotkach celkom dobre nevidno ako to realne vyzera. samozrejme ze sa na spadovej strane singla nechava volny priestor na odtekanie vody. a fotky su z – work in progress – na singli je este kopa roboty a doladzovania
No dnes som bol na Salamandry, krása čo tam je urobené tie ťažké korene sú konečne preč a tie kamene tiež odpratané , kto je taký traibuilder lebo potrebovali by sme pomoc?
Tak este male zhodnotenie s velkym podakovanim:) Brigada v stredu prebehla nanajvys uspesne, zislo sa nas 24 kusov:) Dakujem vsetkym a prikladam mapku ako sme pokrocili:) Malkovska je takmer na dohlad!
No dnes som bol na Salamandry, krása čo tam je urobené tie ťažké korene sú konečne preč a tie kamene tiež odpratané , kto je taký traibuilder lebo potrebovali by sme pomoc?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Borkut bude prvy LEGAL v sirokom okoli.
a bol tam celkom dobry pretlak brigadnikov.
fajne.
nebolo by lepsie jednu stranu chodnika zhrabat dorovna aby neboli po oboch stranach mantinely???
myslim ze na fotkach celkom dobre nevidno ako to realne vyzera. samozrejme ze sa na spadovej strane singla nechava volny priestor na odtekanie vody. a fotky su z – work in progress – na singli je este kopa roboty a doladzovania
No ja a moji kamarati ale este to nieje dokoncene
Hej ale on nie kvoli tomu nas vydrbal on to ani nevidel !!!