Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
bohuzial podla www.meteo.sk ma prave v sobotu v PO prsat asi budu slanske a nie straz
Nic neboj. Straz je rovnako kamenista jak slanske: )) V sob maju byt iba prehanky, ale meteo sa myli este castejsie jak moj laket a dedo ilko dokopy:) Uvidime...
Nic neboj. Straz je rovnako kamenista jak slanske: )) V sob maju byt iba prehanky, ale meteo sa myli este castejsie jak moj laket a dedo ilko dokopy:) Uvidime...
sice aj mne lame rameno na vikend sa tiez tesim uvidime ps zajtra v kine
Hmm, tak ak sa to presunie na nedelu, tak sa bohuzial nebudem moct zucastnit, kedze segra pride v sobotu podvecer a odide az niekedy v nedelu poobede ... a ja som na tu Lysu Straz skutocne zvedavy ... inak ako sa pojde do Kanasa ? Cez Dubravu, alebo to vezmeme lesom cez Sidlovec po zelenej a potom popod stoziare do Kanasa ? Sorry, ale ani za svateho si neviem spomenut, ako sa to miesto vola
mirec: dobra predpoved. Takze berieme do uvahy tu tvoju. A ak chces, tak aj teba. Nepridas sa? Aha, kusuk od ruky.
Som z toho jelen, windguru hlasi -1:) Vsade inde hlasia okolo +10, no, bude to zaujimave.
2Tramp: To miesto sa vola Bodáš:) A pojdeme klasika cez dubravu do kanaša, nazad od sedla straze by som navrhoval ist cez ten bodas, je to pekny zjazdik az do po:)
co sa tyka teploty tak windguru nieje celkom presny, ale ohladne zrazok ma zatial nesklamal. ale ak sa mi bude cez vikend ckat tak viem ze sa windguru netrafil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vies ze aj ja?:> Spoza riaditok si to tak nevychutnam..
ak hej, tak kosicania by sme si mohli dat stretko pred stanicou tak o 9.10.
vlak ide o 9.32. hm?
kolko nas vlastne ide?
jo a koňare, jak je v presove? sucho ci blativo? nech viem jaky šmaľec dat na retaz
sice aj mne lame rameno na vikend sa tiez tesim uvidime ps zajtra v kine
najnovsie sa podla shmu.sk ziaden dazd nekona. a meteo.sk? nemyslite vazne, ze tam pozerate pocasie
a nehadajte sa uz tolko
Som z toho jelen, windguru hlasi -1:) Vsade inde hlasia okolo +10, no, bude to zaujimave.
2Tramp: To miesto sa vola Bodáš:) A pojdeme klasika cez dubravu do kanaša, nazad od sedla straze by som navrhoval ist cez ten bodas, je to pekny zjazdik az do po:)
teplota 0-10C je v pohode, hlavne nech je sucho