Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Hehe, vidim ze robka tu (nielen) jfabovi zdvihla, naladu:) Pekne, pekne ale predsalen, niekto si Ta bude musiet vziat na zodpovednost ak pojdes na AM.EN bez prilby. Navrhujem teda Jfaba, ako mimoriadne stary skuseny harcovnik so zachranarskou praxou bude vediet co treba robit: )) Robka, AM.EN sa nevola AM.EN len tak:) Uz nejeden biker okusil co vydrzi jeho prilba prave na amene:) Ziarivy priklad je mar_tin z BA...
No na teba sa tesilo viac ludi skoda ze si neprisla
Ty si si to aspon vynahradil tou peknou damou v cervenom s fotakom
Robka, ja mam tiez bohatu sportovu karieru, no nemal som mal tolko stastia ako ty. Dokonca ked som bol maly a chodil na karate, tak tam bola jedna baba, ktora ma na sparingu stale zmlatila
Hehe, vidim ze robka tu (nielen) jfabovi zdvihla, naladu:) Pekne, pekne ale predsalen, niekto si Ta bude musiet vziat na zodpovednost ak pojdes na AM.EN bez prilby. Navrhujem teda Jfaba, ako mimoriadne stary skuseny harcovnik so zachranarskou praxou bude vediet co treba robit: )) Robka, AM.EN sa nevola AM.EN len tak:) Uz nejeden biker okusil co vydrzi jeho prilba prave na amene:) Ziarivy priklad je mar_tin z BA...
... alebo Tramp a ty... Ked sme isli napriklad zo ZA domov, tak v aute sme mali taky maly lazaret.
jfab napísal:
Na Cergove sme sa o tebe bavili preto, lebo sme tajne dufali, ze prides.
Persingove slova neber vazne, rad si ma dobera a nie je sam. Dnesna mladez nema uctu k starsim Smile.
..ja sa vás (nás) - "starších" vždy rád zastanem... ..a nepochybujem, že bajkboro sa pridá...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty si si to aspon vynahradil tou peknou damou v cervenom s fotakom
Robka, ja mam tiez bohatu sportovu karieru, no nemal som mal tolko stastia ako ty. Dokonca ked som bol maly a chodil na karate, tak tam bola jedna baba, ktora ma na sparingu stale zmlatila
... alebo Tramp a ty... Ked sme isli napriklad zo ZA domov, tak v aute sme mali taky maly lazaret.
Iba som sa vyjadril, ze je atraktivna a sympaticka. Ale nerad by som drotarovi liezol do kapusty.
Na Cergove sme sa o tebe bavili preto, lebo sme tajne dufali, ze prides.
Persingove slova neber vazne, rad si ma dobera a nie je sam. Dnesna mladez nema uctu k starsim Smile.
Mal som tu cest vcera po vyjazde, ale uz sa hotoval ze bude cistit bike celu noc:>>> No a dnes mal bike samozrejme zase ako novy..
ja ti dam spi mlady
a cosa tyka tety robky2 mlady dajte jej pokoj mladych som myslel pod 40 rokov
jj jfab toje moj pripad zacal som bajkovat
aby som nezabudol, tu su nejake fotky zo soboty