Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
dnes pojazd s brehym v slanskych - http://www.cykloserver.cz/f/ad99094143/ .
po puste pole mi necakane urobil spolocnost tomas (zo spisskej), s brehym stretacka na grimovom, rozchadzacka u alfiho po fajnom .
teren po nocnom dazdi samozrejme mokry, ale jazditelny v norme. po tych palavach prijemna zmena
zla sprava - z popod simonky po cervenej smerom na cervenu mlaku lesnici potiahli riadnu dialnicu
EE ja nemam zapotrebu sa ozrat ... ja iba na narodky , velku noc, silvester, stefana atd :D minuly vikend som brehymu aj volal aj pisal sms a on nic :/ alebo este tyzden predtym? lebo minuly som bol Okolo Domase....
EE ja nemam zapotrebu sa ozrat ... ja iba na narodky , velku noc, silvester, stefana atd :D minuly vikend som brehymu aj volal aj pisal sms a on nic :/ alebo este tyzden predtym? lebo minuly som bol Okolo Domase....
Sorry Kenty, prisla mi daka SMS ale nevedel som od koho. Asi som ta nemal v zozname telefonu, ukazalo mi len cislo, ale aj tak som bol bez biku lebo som mal meridu pripravenu na predaj. Ale uz mam ulozene tvoje cislo. 0917397651
Ja som dal dnes turistiku. Pozor pri zjazde zo Zbojnickej skaly ,po žltej dole k učilištu, pri skale - okno - skala na chodníku!!!Zbadatelńá skoro v poslednej chvíli!!!
Vcera sme sli na Simonku len trosku nas postrasil dazd potom sa vyjasnilo ale skoncili sme na Grimaci :// Didi, Brehy ako vyzerala cesta hore ked ste tam boli naposledy?
Takto to vyzera z Grimovho lazu na Šimonku :/ sorry za kvalitu copyrightimgupload.sk imgupload.sk
Kenty, vyzeralo to tam presne tak ;
z Grimovho lazu pod Šimonku a pokračovalo to červenou TZ smerom na červenú mláku kam až oko dovidelo .
Podľa toho, akú dialnicu si lesáci urobili, môžme čakať že tam budú ťažiť oveľa viac a bude to len horšie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež neviem kde a ským.
po puste pole mi necakane urobil spolocnost tomas (zo spisskej), s brehym stretacka na grimovom, rozchadzacka u alfiho po fajnom
teren po nocnom dazdi samozrejme mokry, ale jazditelny v norme. po tych palavach prijemna zmena
zla sprava - z popod simonky po cervenej smerom na cervenu mlaku lesnici potiahli riadnu dialnicu
ja ze si sa bol na tuti ozrat
Sorry Kenty, prisla mi daka SMS ale nevedel som od koho. Asi som ta nemal v zozname telefonu, ukazalo mi len cislo, ale aj tak som bol bez biku lebo som mal meridu pripravenu na predaj. Ale uz mam ulozene tvoje cislo. 0917397651
Takto to vyzera z Grimovho lazu na Šimonku :/ sorry za kvalitu
z Grimovho lazu pod Šimonku a pokračovalo to červenou TZ smerom na červenú mláku kam až oko dovidelo
Podľa toho, akú dialnicu si lesáci urobili, môžme čakať že tam budú ťažiť oveľa viac a bude to len horšie...
Cau nebude lepsie ist v piatok? zmenili predpoved pocasia