Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Šak bicyklujem a ani blata sa nebojím jak daktorí ortodoxní (normálne som bol šokovaný, že ste boli v teréne ), akurát od piatku prišla na mňa nejaká pliaga (v piatok sme chceli ísť s Didim na Skalky)...
BPK sa nepestuje ale skladá, pestujú še dzivé šviňe, kedz neznaš jak, ta kukni na Vašo fotky A radšej BPK a primerane čistý, jak zaje..aný bez BPK.
Mimochodom:
1. Blatníky sú snímateľné .
2. Bajk mám dosť ľahký na to, aby som si mohol dovoliť dať blatníky, keď to uznám za potrebné.
3. V rámci možností radšej s blatníkmi do terénu, jak bez nich na asfalt .
3. Tá medzera je blízko osi riadenia a je krytá korunkou a premostením vidlice, a spodnou rámovou trubkou, takže to nevadí. Blatník má však iné nedostatky, ktoré na foto nevidno.
Lepsie ako diva svina.A urcite lepsie sa previest po ceste ako sediet doma a rozmyslat ako ten svoj BPK "vylepsit"PS: idu vianoce snad vianocny stromcek
No a pre rok 2013 je pripravena hravejsia trasa ako tohtorocna. Singliky, polovnicke a naucne chodnicky v okoli Stebnickej Magury, BJ kupelov a Zborovskeho hradu. A kto bude chciet, toho mozno Pajdo zoberie na AMEN... Magura, Busov, Lackova, Ostry vrch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom:
1. Blatníky sú snímateľné
2. Bajk mám dosť ľahký na to, aby som si mohol dovoliť dať blatníky, keď to uznám za potrebné.
3. V rámci možností radšej s blatníkmi do terénu, jak bez nich na asfalt
3. Tá medzera je blízko osi riadenia a je krytá korunkou a premostením vidlice, a spodnou rámovou trubkou, takže to nevadí. Blatník má však iné nedostatky, ktoré na foto nevidno.
Spomynam bolo super.
PS: Dzedove, nehadajce še!
...chlapci este nevedia, ze domaci to volaju Bardejovska tlacenka...