Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Zase kuvikate:) Na piatok nikto ani s 20% uspesnostou nedokaze predpovedat pocasie. Je to este daleko.. inak navrhujem zraz klasicky v meste, v plnom pocte tych co budu moct ist. Nech ludia vidia kopec cyklistov. Otazny je potom vyber trasy, lebo ta co je naplanovana je tak na crossa. A naco jazdit crossa ked sa uz daju aj slanske;) Takze sa nebranim spojeniu prijemneho s uzitocnym.. manifestacia sily+normalny malo asfaltovy pojazd.
Mna to do terenu v takom pocasi vobec netaha, aj ked mozno nebude az take hrozne, ale rozhodne to nebude 15 stupnov. Navyse pochybujem, ze vela ludi pojde do terenu. Ja tu akciu beriem aj tak trochu spolocensky. Treba aj trochu pokomunikovat s ostatnymi a v terene je to trochu obtiazne. Takze v mojom pripade teren skor nie ako ano.
stvrtok to dohodneme v Stastnej hodinke co vy nato.treba dat vediet aby som objednal stol.Co sa tyka piatka aj ja by som bol za tu spolocensku akciu.Dijk niekedy sa treba aj obetovat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prilbu dole
Ze to hovoris prave ty...
na piatok sa to pyta na nejaku spolocnu presovsko-kosicku akciu hm?
PS: Dalsia foto zo vcera..
inak konecne sa uz znova davam do kopy
inak konecne sa uz znova davam do kopy
Bolo na case. Snad konecne vybehneme spolu na bike.
Pravdu díš.