Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Slavo, tvoj svaty kriz nieje zazracny? Lebo na moj sa spina nelepi...
Nuz ani na moj sa povodne nemala spina lepit, ale objednal som si verziu s maximalnou lepivostou spiny kvoli jfabovi. Ked uz sa mu biela farba nepaci, tak ho aspon potesim zaj.banym bikom
Ako dalej? Aha: predam zeleno-modry dres alebo vymenim za...
Raz sa clovek vyberie brigadavat, oblecie si nieco ine a hned je tu peklo. Napokon z brigady bolo slusne pojazdenie a Dijck sa zabudol pohrat s farbami.
Polepsim sa, a robke2 vdaka za pochvalu.
Takze spat k prvemu AM.EN-u, beriem to teda tak, ze prvy oficialny AM.EN bude teda zaciatkom maja ... ale v nedelu bolo fakt super jazdenie ... a kedze sa sla AM.EN trasa, tak to beriem ako predpremieru
Ja navrhujem na zaciatok maja prejazd Cergovom. Vlakom odvoz na zaciatok trasy, cesta spat je jasna. 1. a 8. maja je volno, vychadza to na stvrtok. Bud by sme sli v jeden z tychto dni, alebo cez vikend. Prisposobili by sme sa pocasiu. Kto je za?
A este davam do pozornosti, ze 18. 5. sa ide Šarišská vrchovina, ktoru organizuje KST ZVL. S nimi by sme sa vyviezli na Chvalabohu a odtial by sme si dali amenacke Branisko.
A co tento vikend? Kedze pocasie nie je dlhodobo priaznive, neskusime to znova s opekackou na chate Diana (Cemjata)?
Hmm, dnes rano cestou do prace som tak hodil ockom po Slanskych a co nevidim : vrchol Makovice pekne pod snehom ... tak len dufam, ze to biele svinstvo uz cim skor definitivne zmizne
10. mája je lepší termín. a teoreticky by mi vyhovovalo aj 8. (sviatok), alebo 9. (piatok)... ale ja sa zúčastním len nezáväzne, predsa len musím zosúladiť viac vecí (rodina, pokazený bajk atď)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Slavo, tvoj svaty kriz nieje zazracny? Lebo na moj sa spina nelepi...
Nuz ani na moj sa povodne nemala spina lepit, ale objednal som si verziu s maximalnou lepivostou spiny kvoli jfabovi. Ked uz sa mu biela farba nepaci, tak ho aspon potesim zaj.banym bikom
Cim som si to zasluzil? Biela je fajn, aj ked na cervenu nema
už sme ho za to s dijckom zdžubali
Raz sa clovek vyberie brigadavat, oblecie si nieco ine a hned je tu peklo. Napokon z brigady bolo slusne pojazdenie a Dijck sa zabudol pohrat s farbami.
Polepsim sa, a robke2 vdaka za pochvalu.
A este davam do pozornosti, ze 18. 5. sa ide Šarišská vrchovina, ktoru organizuje KST ZVL. S nimi by sme sa vyviezli na Chvalabohu a odtial by sme si dali amenacke Branisko.
A co tento vikend? Kedze pocasie nie je dlhodobo priaznive, neskusime to znova s opekackou na chate Diana (Cemjata)?
A to este nevies, kto vydrazil Titusa
Chces povedat, ze neviem, komu si ho vydrazil?
Inak prikladam foto od deikyho zo vcera, je tam Persing na kovalke.. rozhodol sa, ze musi zrychlit v zjazdoch, tak trenoval:>
Nie nie nie, nedrazil som
Keep it to yourself
Ani mne to velmi nevyhovuje a den pred tym (SO) uz vobec nie. Co tak sobota 10.5.? Alebo este radsej stvrtok 8.5., ved je volny.