Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Ak by niekto mal chut vybehnut na javornicku polanu cez tyzden (aj rad sa pridam) vcera bolo mokro dnes nebude prsat...
Dnes som bol, a videl aj stopy jedneho biku (plaste Ritchey Z-Max alebo Continental). Bolo to vsak po skonceni firemnej akcie na Sigorde, takze som sa nemohol "organizovat". Na spiatocnej ceste v Ruskej NV sme sa stretli so Slavom a ukoncili pekny den v OZEX krcme na Solivare.
Hlasim (pre Luba) cerstvo padnuty strom medzi Frickou a odbockou na Sovu, za tou otvorenou castou cesty (v smere z Fricky).
tak dnes sme si uzili v Jasnej jfab, Persing,Fero a Dijk ako dvorny fotograf bolo to bomba kto nebol moze lutovat a kto nemohol tak nech to co najskor skusi. jfab davaj foto
Je toho vela, zajtra v praci to popreberam, orezem, pozmensujem a nieco tu prilepim. Dnes iba nieco zo zaveru: specializovany bajkboro pri prejazde cielom
a vladovi trčí z hlavy stĺpik, z obrazu uteká oranžový bajker a máte odrezané nohy... orez by trochu pomohol, ale ten stĺpik už zachráni len zručná ruka retušéra
a vladovi trčí z hlavy stĺpik, z obrazu uteká oranžový bajker a máte odrezané nohy... orez by trochu pomohol, ale ten stĺpik už zachráni len zručná ruka retušéra
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemate link na ten pad toho cyklistu na stromy???
Nie nemam Zanzo ale videl som to v PP a bolo to brutal,a ked sa po min.hrabal cez zvodidla hore nechapal som tomu-skoncil nakoniec 7 v etape
Dnes sme si s jfab dali Javornicku cez Podhradik a potom okolo Fricky do Ruskej mini kici bolo mokro.
ak by sa dalo mozno by som sa pridal
Dnes som bol, a videl aj stopy jedneho biku (plaste Ritchey Z-Max alebo Continental). Bolo to vsak po skonceni firemnej akcie na Sigorde, takze som sa nemohol "organizovat". Na spiatocnej ceste v Ruskej NV sme sa stretli so Slavom a ukoncili pekny den v OZEX krcme na Solivare.
Hlasim (pre Luba) cerstvo padnuty strom medzi Frickou a odbockou na Sovu, za tou otvorenou castou cesty (v smere z Fricky).
Myslim, ze tych stromov do maratonu bude este vela
moze byt? : )
Na sutaz to nepojde, ale tretry by si dorobit nevedel?