Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Hm, nejak ani nelutujem, ze som nebol ani na jednej z tych akcii. V tom teple a 85km a vela asfaltu. Ehm. Alebo 65km zvaznice a vela asfaltu, ehm. Umar by som
Dneska MX pravenec...
pocuj Dijk a co Ti vlastne nevadi.Umres tak ci tak.Si ako stary zadudraný dedo
Ale Vlado, nespravne si odvodil, ze ked mi vadi asfalt a horucava, najhorsie v kombinacii tak, ze mi musi vadit vsetko; ) Aj ked pre niekoho to moze znamenat vsetko: ))
2 slavo: 15km sa este da, myslel som, ze ho bolo viac..
A usmiaty Bajkboro, ktory to aj napriek niekolkym krizam nevzdal a vydrzal celu trasu
PS : Slavo sorry, ale Tvoju fotku z Hanisky nemam
tramp to neboli krizi v pravom slova proste nemal som svoj polden.Ale zo Sivca som zacal naberat druhy dych a po kofole v Kysaku to bolo v pohode.A betonku pod Kendicakom som si uz uzival.A CO PRISTI VIKEND BAJKERY-HOŘKE PAŘKY ? Mam adin typ ale jfab bude trosku nazlosteny ten typ znie HAAAAAAAAAAAČaVA.Co vy nato?Alebo KROOOOOOOOOOMPACHY samozrejme cez kamenolom v Margecanoch
Toz, dohoda znie, 10:30 zraz na chvalabohu. Ja ta idem autom, borci z KE(Jano, Vlado, Zombi) vlakom do Krompach a potom na chvalabohu... Dancul, Fero a Bajkboro asi pojdu z PO po vlastnej, nech im je zem lahka..: ) Ostatni z PO, napiste ako chcete ist. 1 miesto asi budem mat v aute...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dneska MX pravenec...
pocuj Dijk a co Ti vlastne nevadi.Umres tak ci tak.Si ako stary zadudraný dedo
2 slavo: 15km sa este da, myslel som, ze ho bolo viac..
Nevadi, nabuduce to napravime
tramp to neboli krizi v pravom slova proste nemal som svoj polden.Ale zo Sivca som zacal naberat druhy dych a po kofole v Kysaku to bolo v pohode.A betonku pod Kendicakom som si uz uzival.A CO PRISTI VIKEND BAJKERY-HOŘKE PAŘKY ?
Nic sa neboj Drotar, na 1 den vas snad dojdeme kuknut:)
to beries este mensie vozidlo ako do Varina???