Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
LOL, robit zavery o "vychode" a "zapade" z tohto fora, to uz je moc...
PaliG, radsej obcas pomlc, neprospieva to tejto a ani inej komunite v rozvoji dobrych vztahov. Je ine podpichnut sa pri osobnom stretnuti, lebo vieme, ze je to zo srandy, ale takto cez forum to nerob. Urcite si nepomohol zblizit vychod so zapadom. Myslim, ze nikto ziadne zavery tu okrem teba nerobi. To, ze vychodniari drzia spolu jasne ukazala prva superstar. Kakta nevyhrala preto, ze bola lepsia, ale preto, odkial bola.
Som rad, ze sa mnohym paci ako sa vieme zorganizovat a budem rad, ak sa k nam mnohi z vas pridaju. A je uplne jedno kto odkial je.
PaliG, radsej obcas pomlc, neprospieva to tejto a ani inej komunite v rozvoji dobrych vztahov. Je ine podpichnut sa pri osobnom stretnuti,lebo vieme, ze je to zo srandy, ale takto cez forum to nerob.
ja som niekoho podpichol, ci co? mozes povedat ako?
Urcite si nepomohol zblizit vychod so zapadom.
toto ani nie je mojim poslanim. v tomto pripade sa maju spajat ludia kvoli (vdaka) spolocnemu konicku a nie ich bydlisku.
Myslim, ze nikto ziadne zavery tu okrem teba nerobi.
dutchmanovo vyjadrenie:"zapad je plny majstrov sveta, ktori nadavaju ze v akej prdeli je vychod, ale pritom ti "zaostali" vychodnari su ovela pohodovejsi a druznejsi" mne osobne pride ako zaver, kedze sa vyjadruje v style "zapad je taky bla bla, vychod je taky bla bla".
Kedze som z TN, podpichoval som skor vlastne "druzstvo". A stojim si za tym, co som povedal, vsimam si to nielen pri bikovani, ale aj v ostatnych oblastiach zivota. Samozrejme, ze na oboch stranach su aj vynimky.
LOL, robit zavery o "vychode" a "zapade" z tohto fora, to uz je moc...
PaliG, radsej obcas pomlc, neprospieva to tejto a ani inej komunite v rozvoji dobrych vztahov. Je ine podpichnut sa pri osobnom stretnuti, lebo vieme, ze je to zo srandy, ale takto cez forum to nerob. Urcite si nepomohol zblizit vychod so zapadom. Myslim, ze nikto ziadne zavery tu okrem teba nerobi. To, ze vychodniari drzia spolu jasne ukazala prva superstar. Kakta nevyhrala preto, ze bola lepsia, ale preto, odkial bola.
Som rad, ze sa mnohym paci ako sa vieme zorganizovat a budem rad, ak sa k nam mnohi z vas pridaju. A je uplne jedno kto odkial je.
Katka je buchta ale spieva celkom fajn:) To bol fakt uzasny priklad: )))
Ja si nemyslim, ze by paliG povedal nieco zle. Celkom fajn vyjadril pravdu - podla fora sa posudzovat neda, ale na druhej strane suhlasim s dutchmanom, z osobnej skusenosti a aj sprostredkovane viem ako "tazko" sa da zorganizovat v BA... samozrejme nemozme zovseobecnovat, a tento thread vobec nema byt o tom o com su posledne prispevky; )
Nechces delit, a hned na to vymenujes nejake kasty. PaliG, zjavne sa nerozumieme, takze viac nepokracujem v tomto nekonecnom pribehu.
Dnes som skusil spolu s hajmim naucny chodnik. Blata bolo pomenej, celkom sa dalo. Horsie bolo to, ze inac ako po asfaltke ist k nemu sa nedalo.
Dali ste cely alebo, po chatu? Inak nehovor, ze sa k nemu inak ako po asfalte nedalo, je mi jasne ze by to boli bahenne kupele ale Ako to vyzera? Obschne to soboty/nedele?
Jasne, ze sa pojde, ajked to vyzera na necas. Vidim to jedine na slanske. Tam nikdy nieje blato : DD No alebo sa dobrovolne sčarac na naucnom alebo skusit kapusanak?
Inak ked ilko hlasi dazd tak bude pekne, neviem co panikarite.
2bajkboro: Co robil s ramenom? Videl som v inom threade ze mas problem:/ Skore uzdravenie!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som niekoho podpichol, ci co? mozes povedat ako?
toto ani nie je mojim poslanim. v tomto pripade sa maju spajat ludia kvoli (vdaka) spolocnemu konicku a nie ich bydlisku.
dutchmanovo vyjadrenie:"zapad je plny majstrov sveta, ktori nadavaju ze v akej prdeli je vychod, ale pritom ti "zaostali" vychodnari su ovela pohodovejsi a druznejsi" mne osobne pride ako zaver, kedze sa vyjadruje v style "zapad je taky bla bla, vychod je taky bla bla".
btw superstar nesledujem.
Katka je buchta ale spieva celkom fajn:) To bol fakt uzasny priklad: )))
Ja si nemyslim, ze by paliG povedal nieco zle. Celkom fajn vyjadril pravdu - podla fora sa posudzovat neda, ale na druhej strane suhlasim s dutchmanom, z osobnej skusenosti a aj sprostredkovane viem ako "tazko" sa da zorganizovat v BA... samozrejme nemozme zovseobecnovat, a tento thread vobec nema byt o tom o com su posledne prispevky; )
Dnes som skusil spolu s hajmim naucny chodnik. Blata bolo pomenej, celkom sa dalo. Horsie bolo to, ze inac ako po asfaltke ist k nemu sa nedalo.
Dali ste cely alebo, po chatu? Inak nehovor, ze sa k nemu inak ako po asfalte nedalo, je mi jasne ze by to boli bahenne kupele ale
OT dancuľ, nie je to nahodou reIGn?
vidis visiet lampu, vitazne ju privitaj
EDIT mno takze ako to vyzera? ide sa do lesa? kedy?
Inak ked ilko hlasi dazd tak bude pekne, neviem co panikarite.
2bajkboro: Co robil s ramenom? Videl som v inom threade ze mas problem:/ Skore uzdravenie!