UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
Detaily ešte dohodneme, poprípade skús hodiť do placu nejaký návrh.
jedine, co by mohlo skomplikovat moju ucast je, ze by som dal prednost Oravskemu maratonu, ale myslim, ze to tam zas bude cele o moknuti a dazdi a ked uz zmoknut, tak aspon veselo - s ludmi, ktori odrastli vo vinnych šenkoch
mne vyhovuje aj stretnutie v BA, ale ked povieme, ze stretavka v PK, tak priletim autom, len sa pretrepat z petrzalky
trasa - netusim
P.S. Trasa by bola celkom good nieco v style Pajstun, krcma na Kosarisku a stupanie na BK popri Chate pod vrchom. Doplnenia trasy v style kamenolom nad Mariankou a pod. nemusia byt na skodu, ale zavisi od casovych moznosti.
ale myslim, ze idealne sa bude koordinovat az zajtra, kedze pocasie nam moze este pekne skrizit plany
eben, turbi, jezus - ako ste na tom, potrapime sa chvilku v tomto pocasicku?
Vzhľadom k počasiu dáme asfalt. Ide aj dochtor.
myslis, ze bude brutal blato?
nuz, neviem ci mas v hlave nejaky plan - trasu/km ale ked hej daj vediet, nasledne zvazim ci sa pridam alebo ci sa idem ziletkovat po okoli
keby som mal meskat, volam ti, vidime sa
ked mi turbi volal, bol som uz obleceny, takze som zmenil len bike za ziletku a dal som si dve hodinky, zmokol som nakoniec minimalne, ale vietor bol nenormalny...
som z pretrzky, ale do modry, PK nie je problem dorazit autom.
som z pretrzky, ale do modry, PK nie je problem dorazit autom.
temeraf, ze sa pridas
ja som vcera bike neosedlal...
ale ak si z petrzlaky, mozme vybehnut aj spolu niekedy, ja byvam na budatinskej..
jazdis aj cez tyzden? sa chystam zajtra cca o 17-17:30 vyrazit z petrzky smer karpaty...
Najbližší a posledný výjazd v tomto mesiaci môžem naplánovať jedine na nedelu 24.8.