UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 12. 11. 2006 o 21:43
dodo?
si dobry...ani si nepotreboval ziadnu napovedu
takze predbezne 14:00 pani? este volam Tomikeho on ma tiez pajstun velmi rad...
takze predbezne 14:00 pani? este volam Tomikeho on ma tiez pajstun velmi rad...
hej hej, tomas tam pozna kazdy strom...
vcera aj dnes ma volal na bajk a nevyslo to, tak mu daj vediet aby sa neurazil
tak mna zastavil v sobotu pred obedom jeden biker s autom (v PK pri odbocke na vinicne) a sa ma pytal ze kade sa dostane na priehradu, ze chce ist na Homolu. Nebol to nejaky kolega odtialto?
PS Turbi, ze si na mna zabudol s foteckou?
tak mna zastavil v sobotu pred obedom jeden biker s autom (v PK pri odbocke na vinicne) a sa ma pytal ze kade sa dostane na priehradu, ze chce ist na Homolu. Nebol to nejaky kolega odtialto?
moj tajny tip je Mamela.. bohuzial nakolko je hlupy a pekny - az na Homolu sa nedostal
P.S. Navigovať Ťa v M.K. keď nemáš žiadne normálne záchytné body je velmi ťažké. hehe "čelom ku kamennej bráne z pezinskej strany doprava, no nespúšťaj sa dole kopcom bo si v rici." hehe
hahahahahahahhaah
nemozeeeem
snad si to s placom neotocil a nesiel domov ale dal nejaku smakovu alternativu...
Duration 5:17:30
Average Speed 17,0 km/h
Maximum Speed 59,1 km/h
Distance 62,4 km
Ascent 1390 m
prikladam Polar graf a obligatne spolocne foto, zlava: Tomike, deo, Mamela, buko. aby nam nejaki foristi mohli zakyvat ked nas nabuduce uvidia v lese
slubujem ze nabuduce sa neodpojim v polovici.
Takze Buko, Mamela, Tomi - bolo to good, zase si to zopakujeme niekedy
P.S. Navigovať Ťa v M.K. keď nemáš žiadne normálne záchytné body je velmi ťažké. hehe "čelom ku kamennej bráne z pezinskej strany doprava, no nespúšťaj sa dole kopcom bo si v rici." hehe
tiez ma mohlo napadnut skor ti zavolat, lebo spocitaku som to pustil dobry kusek presne na opacnu stranu a potom som si to odslapaval spátky..., ale jak som bol na kamennej brane (opat), tak tvoja navigacia zafungovala na 110% a za smiesne 4 minuty som bol na troch jazdcoch, tak smekám klobúk a dakujem
hahahahahahahhaah
nemozeeeem
snad si to s placom neotocil a nesiel domov ale dal nejaku smakovu alternativu...
si normal?
ale sobotnu situaciu som riesil s prehladom:
1. najprv som isiel opacne
2. potom sa vratil na povodne miesto
3. volal Turbimu
4. nasiel partiu - ktora ma trpezlivo cakala na troch jazdcoch
nam jednoduchym ludom taketo malickosti nedokazu pokazit den
deo - mapa v hlave a ekrazit v nohach (vsetci traja sme chytili brutal depku, ked si zrychlil v stupani na pajstun)
buko - organizator a driver vyjazdu, este dobre, ze ti "fungovala" aj predna brzda (buko bol tym padom v zjazdoch najrychlejsi)
tomi - kameraman (nabuduce tu kameru, ktoru pracne lepime na prilbu 10 minut zapni Tomike! - mozno bude aj videjko potom)
mamela - v zmysle hesla "vsetko pre fotecku" som hodil nadherny pad v strmom zjazde, ale tomike, ktory to mal natocit nezapol kameru, tradicne som dal aj defekt
vyzera ze ste sa celkkom slusna parta pozbierali...
uz sa neviem dockat spolocneho smakoveho (akoby povedal klasik) vyjazdu
Nech bude trasa akakolvek, navrhujem cez Cerveny domcek...