Rodriguez je sem tam trochu mokry, ale da sa. Zvaznica k zltej trochu blatista .. zlty naucny poobede smerom do Visnove suchy ako pradlo pred dazdom. Plesivecky singlac trochu vlhky, ale napadane stromy. 4x som prevlacoval lesom bajk a 3x prenasal. Zlta do Hrachovista v pohode, (neviem ako sa vola) singlac pred Plesivcom do Visnoveho sem tam vlhky, tak sa neda prasit, ale pohoda. zvaznica okolo Drapliaka sucha. TrnkyBrnky suche. Bajk som prakticky nezablatil, ale musel som cistit kolecka v prehazke, kdesi som blato nabral. Celkovo normalny stav ako byva cez leto, ked trochu poprsi.
karolik: viem, siel som ale opacne. Povodne som vam chcel povedat, nech tade nejdete .. ale dal som si iny singlac . Inak neorezavali ste nejake kriky smerom na Rodrigeza ?Lebo ked som sa vracal, boli orezane
kimlo: 15 metrov od modrej kusok pred vrcholkom, kde uz vidno hrad (smer od V. Plesivca)
Jedna spoločná fotka z dnešného výjazdu na čachtické single. Bade, Karolik, Kaprak
Dali sme Trnky-Brnky, od hradu na Plešivec, dolu do žltej do Hrachovišťa, Rodriguez.
Zjazdík z Malého Plešivca luxusný, prvých 5 metrov som ale nedal
bobris: Čo sa dalo sme odhádzali, no zostalo tam veľa velkých stromov na modrej značke od hradu na Plešivec. Treba tam aj 10 krát prenášať.
Inak podklad je idoš si myslím, až na pár krátkych úsekov je tak akurát vlhko.
jejda Lubo, dve chyby to ma- nebol si na Velkom Plesivci a odtial sa da taky fajn amen zjazd dat a zelenu tz od hradu do Visnoveho si nesiel, tiez by sa ti lubila , vcelku fajne kamenova pasaz
To bolo zamerne .. Velky Plesivec som uz raz bol, ale hlavne bolo zamracene a ja som bol hladny aj nejaki zahranicni turisti to skipli ... nechcelo sa mi to proste tlacit (slapal som polku zltej z Hrachovista, tak som spalil privela cukrov ) Zelenu poznam, siel som to na XC bajku, je to pekne. Ale ked je mokro, radsej nie, este by ma to lakalo a kolenacky nemam a chcel som preskumat singlac povedla .. ten je diabolsky rychly, ak to clovek pusti.
Skor ma hneva, ze som zabudol pozriet bod, kde sa pretina zlta z Hrachovista cez stary polovnicky chodnik a potom znovu, ked som skumal jednu zvaznicu. A na konci uz som nemal silu pozerat zaznaceny chodnik pod Bakalarom.
ja som tiez najprv myslel, ze si tu slucku cez HRachoviste isiel v opacnom garde, ta zlta hore a ja jaaaaj... posledny usek poza Bakalar je zvaznica alebo je tam aj nieco zaujimave?
silva no mal som obavy, podla vrstevnic to nevyzeralo dobre, ale nakoniec celkom pohoda, je to kratke. quidoo dole bola trosku mokra hlina,nez to vyslo do lesa, zvaznica je celkom pekna, pomedzi stromy vidno opacny kopec, povodne som rozmyslal ci pojdem hore po zelenej a spat po zvaznici a asi som to tak mal aj spravit .. smerom dole to bude fajn, hore je to nejake dlhe .. ale mozno je to tym, ze sezona este len zacina Z Cachtic na hrad myslim dobra volba.
Karolik ta zachadzka v Hrachovisti sa zadarila aj mne, presne v tom bode som sa otacal
z Plesivca ste isli dole prvy usek mimo znacku, o tom som pocul ze to je endurovejsie ako po modrej ale zatial som to nesiel, prvykrat ten usek vidim nakresleny na mape, budem musiet to ist skusit aj ja... je to asi sutrakove, ci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja si este chvilu pockam kym vytiahnem bike von...
inac vazne to uz vyzera sucho
kimlo: 15 metrov od modrej kusok pred vrcholkom, kde uz vidno hrad (smer od V. Plesivca)
Bade, Karolik, Kaprak
Dali sme Trnky-Brnky, od hradu na Plešivec, dolu do žltej do Hrachovišťa, Rodriguez.
Zjazdík z Malého Plešivca luxusný, prvých 5 metrov som ale nedal
bobris: Čo sa dalo sme odhádzali, no zostalo tam veľa velkých stromov na modrej značke od hradu na Plešivec. Treba tam aj 10 krát prenášať.
Inak podklad je idoš si myslím, až na pár krátkych úsekov je tak akurát vlhko.
Skor ma hneva, ze som zabudol pozriet bod, kde sa pretina zlta z Hrachovista cez stary polovnicky chodnik a potom znovu, ked som skumal jednu zvaznicu. A na konci uz som nemal silu pozerat zaznaceny chodnik pod Bakalarom.
quidoo dole bola trosku mokra hlina,nez to vyslo do lesa, zvaznica je celkom pekna, pomedzi stromy vidno opacny kopec, povodne som rozmyslal ci pojdem hore po zelenej a spat po zvaznici a asi som to tak mal aj spravit .. smerom dole to bude fajn, hore je to nejake dlhe .. ale mozno je to tym, ze sezona este len zacina
z Plesivca ste isli dole prvy usek mimo znacku, o tom som pocul ze to je endurovejsie ako po modrej ale zatial som to nesiel, prvykrat ten usek vidim nakresleny na mape, budem musiet to ist skusit aj ja... je to asi sutrakove, ci?