Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
Náhla zmena programu nie mojím pričinením.
EDIT: trasa
kde bola obrátka? Vojka, či Gabčíkovo?
ale to svizne tempo... mnam mnam, clovek by sa z toho posral...
Kedze sa svalovica napriek tomu nekona, tesim sa najblizsie znova. Dufam, ze coskoro.
Pre mňa z toho do budúcnosti plynie takéto ponaučenie: Nerob cocotiny a voz sa s chlapcami radšej po hrádzi a do rakús. hehe
Myslím, že budúci víkend si to môžeme zopakovať, Gabčíkovo by som ale ešte nedával, predsa len je to ďalších 28 km, čo je minimálne hodina navyše.
Mne by vyhovovala buď sobota kedykoľvek, alebo nedeľa o 14:00. Dnes som sledoval, že 17:00 je slnko ešte dosť vysoko nad horizontom, takže sa to dá v pohode stíhať.
Lagonda: dík, čo piješ?
Inak čakal som v nedeľu vyššiu teplotu. Tuším sa vyškriabala na nejakých 7 st.
Čo sa týka tej pocitovej zimy je v chladnom období tempo "kochajme sa" pre niektorých utrpenie. Čo viem z vlastných poznatkov tak na zahriatie potrebujem vyššie otáčky. Ale mám kamoša ktorému stačí pár šliapnutí a už sa potí a fučí ako lokomotíva. No a ja som prvé kilometre mrzol. Tak po diplomatickej dohode som sa vzdal jeho spoločnosti v chladnom počasí.