Keďže som si povedal, že tento rok by som chcel najazdiť viac km ako po roky minulé, zúčastniť sa aj nejakých maratónov, a nechce sa mi jazdiť samému, zakladám túto tému, prostredníctvom ktorej Vám dám vedieť keď sa budem niekam chystať. Jazdím MTB aj cestu.
No a kto bude mať chuť, nech sa pridá!
Dnes som šiel červenou (komplet, Somár obchádzajú amatéri) na Pezinskú babu cestou do práce, čiže opačný smer. To ti asi nepomôže. Ak áno, tak BK-PB za 46 min. Nič moc, ale dá sa...
sorry za zasieranie ale: Jezus ked tu zltu od Snezienky celu das nezabudni sa tu pochvalit. Slusny vyslap. Mne sa to minule podarilo po krizovatku so singlacom ale bolo dost mokro a smykalo sa a tam je to asi najtechnickejsie a este treba silu na vrchol.
apropo singlac: davame s Mamelom ten Lacov Findlov (neviem aky je oficialny nazov) singlac hore dole ako besni a nevieme sa ho nabazit.
dajme krcmu
Buko Mamela možno vo štvrtok nepôjde. Zatiaľ nemá zadné koliesko. hehe
Tmax Kam si to šiel cez Somára? hehe
V principe je jedno kedy, ale dobry zaklad na planovanie najblizsich tras teda uz mame.
Buko Mamela možno vo štvrtok nepôjde. Zatiaľ nemá zadné koliesko. hehe
Pojde - on ma betar totiz este o jedno koliesko naviac..
Turbi zoberes ma so sebou ak pojdes niekam v nedelu?
ak budem mat do zajtra hotovy bajk tak sa pridam
kedy sme boli spolu bajkovat naposledy ? maratony neratam...tusim pajstun minuly rok v oktobri