Dnes už je povedomie o dvoch starých mostoch v Krásne lepšie, ale aj tak je škoda že celkovo máloktorý turista vie o týchto našich skvostoch. Tento železobetónový ponad cyklotrasu už bude teraz známejší, ale v Krásne je ešte jeden unikát. Koho to zaujíma, nájde viac informácií tu: http://peterpaulik.blog.sme.sk/c/276375/Unikatny-kamenny-most-pri-Krasne-nad-Kysucou.html
Obidva mosty poznam. Casto chodim bajkovat na Kysuce, Ci uz Krasno, Nova Bystrica, Cadca, Turzovka ............................................ nadherne miesta
čaute dho som sa neozýval lebo maturita iba som tu z ľútosťou čekoval vaše príspevky potrebujem si na bajk nakúpiť nejaké blbosti z kupkola nechce niekto niečo ? robievam to tak že to nechám poslať do mostov u jabl. a potom idem preto na bajku ...
peterkriscak,ja by som mal záujem.Čo tak Klokočov-Klin-Vrchpredmier-Bílý Kříž-Švarná Hanka-Charbulák-Černá-Konečná-Klokočov.Nech to stojí za to.Mohol by som niekoho z Čadce pribrať-jeden nosič mám voľný.V Klokočove okolo 11 hod.?Zavolám,ak by som meškal.
peterkriscak,ja by som mal záujem.Čo tak Klokočov-Klin-Vrchpredmier-Bílý Kříž-Švarná Hanka-Charbulák-Černá-Konečná-Klokočov.Nech to stojí za to.Mohol by som niekoho z Čadce pribrať-jeden nosič mám voľný.V Klokočove okolo 11 hod.?Zavolám,ak by som meškal.
Táto trasa sa ide zajtra v sobotu.Odchádzam 9.30 z Čadce autom.Jeden nosič voľný,ak by niekto chcel ísť.
Včera som bol konečne na Bílém Kříži,videl som Švarnú Hanku(jednu mám doma),na Charbuláku bolo doplňanie paliva na spiatočnú cestu klesaním do nádherného údolia Čiernej Ostravice s odbočkou na Konečnú,aj keď konečná bola pri motoreste v Klokočove.Že som sa nestratil,ďakujem bikovemu vodcovi PetroviK.
V sobotu bolo super. Pocasie aj trasa idealne. Dufam ze sa Janocube(ani Jasto) nenastve ze som zverejnil jeho identitu. A s tym ˝vodcom˝ to nieje az take iste(o tom vie zasa Jasto)- v nedelu pocasie o 180° opak a este som ho povodil ani sam neviem kade
V sobotu 29.3. 9.00 odchod z autob.zast.pri Tescu smer Milošová rybník,Šance,Kamenná chata,Jablunkov kúp.,Šibeničné,Girová,Hrčava,Košice,Čadca.Ak by sa niekomu chcelo.
V nedeľu na Pustevny z Hor.Bečvy cez Martiňák,zjazdom do Rožnova a na Hor.Bečvy.Z Čadce 10.00 autom.Jasto mám jeden nosič voľný.Kto má odvoz,môže sa pridať.Alebo 11.00 z parkoviska Hor.Bečva prvé vpravo.
zdravim, na Pustevny som sa chystal uz davno,a ak budem este doma v nedelu tak by som siel. Dam vcas vediet a vdaka za pozvanie. A sobotu ak by som siel tiez sa ozvem. Teraz mam toho viac ale mal by sa najst cas...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
máš hodne času cez týždeň ?
Čo tak buduci týždeň sa dohodnut a niekde isť
Dnes už je povedomie o dvoch starých mostoch v Krásne lepšie, ale aj tak je škoda že celkovo máloktorý turista vie o týchto našich skvostoch. Tento železobetónový ponad cyklotrasu už bude teraz známejší, ale v Krásne je ešte jeden unikát. Koho to zaujíma, nájde viac informácií tu:
http://peterpaulik.blog.sme.sk/c/276375/Unikatny-kamenny-most-pri-Krasne-nad-Kysucou.html
a tu:
http://peterpaulik.blog.sme.sk/c/285598/Krasno-nad-Kysucou-najstarsi-zelezobetonovy-most-Slovenska.html
ešte neviem kam
Táto trasa sa ide zajtra v sobotu.Odchádzam 9.30 z Čadce autom.Jeden nosič voľný,ak by niekto chcel ísť.