Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, reseda green/mint
od 1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
-10% Pinarello Grevil F7 GRX 1x12 DB 28 bicykel, stone green
6 399 €
-10%
MOC 7 100 €
-16% Rock Machine Gravelride CRB 900 28 bicykel, khaki/oranžová/čierna
2 599 €
-16%
MOC 3 099 €
šráci, ste dobrí !!!
Včera si tak šlapem hore tou záverečnou lúkou smerom k chate. Celý čas na mňa zhora breše pes. Nejaké bojové plemeno. Nevyznám sa v psoch, ale vyzeral asi tak, ako keď v kreslenom filme chce animátor nakresliť takého, z ktorého ide strach. Skrátka škaredá neforemná veľká hlava, krátke silné telo a tupý výraz. V kuse brechal. Keď som vyššiel hore, pribehol ku mne a naďalej "dorážal". Jeho majitelia (všetko cez 40) sa na tom zabávali až tak, že vôbec nereagovali na moje výzvy, aby toho psiska odvolali. Zareagovali, až keď sa zakusol do mojej prednej pneumatiky. Našťastie slabo.
Keď som sa im snažil "vysvetliť", že namiesto toho, aby psa hneď zavolali k sebe, tak tam stáli ako tĺci, ich odpoveď bola obligátna: "Však on vám nič neurobí".
-- "A to ja do riti ako mám vedieť?"
Najviac sa rehotal taký chlapík obďaleč. Tiež už po 40-ke. "Vy k nim patríte?", pýtam sa. Hrdo sa vzpriamil: "Nie, ja som majiteľ chaty!"
Čo k tomu dodať? ....... "S pánom bohom! Aj s Lajoškou!"
možno ako Bodka - nosiť roxor a požiť ako poslednú možnosť ak sa vyhrotí situácia
post447089.html#p447089
Celkom ma zaujima, co si vybral.
No ja skusim toto.http://www.paralyzery-vychytavky.cz/paralyzer/eshop/7-1-GADGETS-VYCHYTAVKY/0/5/38-Dazer-II-Ultrasonicky-odstrasovac-psu
najlepsie je toto:
S jeho pomocí lze nacvičit štěkání psů, skákání na lidi nebo ....