Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
z Roznavy po modrej na skalisko, potom po cervenej do kosic
piatok 19.06.2009 18:53 vlakom do RV prespanie v telocvicni a rano start
Nechce sa niekto pridať ???
P.S. je to docela brutal
Nic v zlom, ale Zombiho zabery boli hodne upravovane napr. 0012 na moj vkus az prilis. Alebo sa mylim? Chybaju mi tam EXIF data.
upravene neupravene, secko jedno. vyzera to dobre? ja si myslim ze velmi dobre
EDIT: aha, ten polarizacny filter bude asi ten zombiho cheat hehe
+ polarizacny filter nasadeny
Ved ja som to ani nikdy netvrdil:) Co ti konkretne prekaza?
nabuduce staci povedat, tuto cast mam pomerne dost prechodenu (kedze tu byvam
z Roznavy po modrej na skalisko, potom po cervenej do kosic
piatok 19.06.2009 18:53 vlakom do RV prespanie v telocvicni a rano start
Nechce sa niekto pridať ???
P.S. je to docela brutal
xxxxxxxxxxxxx
spomínali ste tu fotky a mne sa tiež tie konkrétne zombiho páčia aj keď sú upravované.na kvalitné fotky treba veľa lóve a mne osobne nechýba na fotkách taká vysoká kvalita aby sa z toho dal spraviť plagát skôr sa mi páči estetická precítená fotka.stačí taká na ktorej je vidieť že fotograf si vybral dobré miesto na záber a dajme tomu aby napr. na krajinke nebolo vidno aj dráty elektrického vedenia alebo nejaký stĺp niekde na boku
a už keď je tu reč o foto tak sa aj rovno opýtam.mám starý foťák praktica múzeálny typ fotí to na film takže žiadna digitálna fotografia.je to však zrkadlovka tak mi je trochu ľúto že občas blbne uzávierka a fotku neurobí.pravdepodobne dozreli pružinky na uzávierke tak by ich trebalo vymeniť.keby ste poznali niekoho kto také niečo vie opraviť za normálnu cenu budem rád keď mi dáte vedieť.
Maďarská zelená je tam mätúca ale rovnako "naša" zelená je peklo pre Maďarov
Vie mi niekto dať gps súbor (záznam z navigácie, nie naklikaný v mape), ako sa dostať žltou zo Slanskej Huty na Veľkú Márovku a potom modrou do Vyšnej Mšle (prípadne z Vyšnej Myšle cyklotrasa do Nižnej Myšle)? Naposledy som tam zablúdil a musel som ísť zo Slanca po asfaltke
BTW: mám v pláne trasu z KE cez Podkovu, "Chatu sv. Anny"
Vďaka.
BTW: mám v pláne trasu z KE cez Podkovu, "Chatu sv. Anny"
Vďaka.
Tak na tu modru sa nepustaj. Ma to 8 km a prevysenie 700 m!! Cize vyzivny kopec. Minuly rok sme to isli opacnym smerom z KE cez Kojsovku na Biely kamen dole do Poproca. Vsetci cakali ako si pozjazduju, ale nebolo s toho nic. Viac sme biky prenasali ako na nich sedeli. Nasi skveli lesnici tu modru spravili neprejazdnou svojim stahovanim dreva po znackovanych cestach. Neverim, ze to dali za sebou do poriadku.
... lakko ma tesne predbehol
BTW: Z Poproča do Lucia Bane a odtiaľ na žltú nad V. Medzevom sa dá dostať pekne po teréne.
..stači dať do google: oprava fotoaparatov kosice