Trosku som rano presekal koniec michalkovho a modru na Alpinku, ale trebalo by skor motorove náčinie. Neviete niekto, ci by Mestske lesy nemali zaujem pozicat krovinorez napr. vymenou za prekosenie nejakej turistickej znacky?
@scrscr@tch ak by mi dali z prace volno vedel by som doniest pilu aj krovinorez z tokaja a na ebajku s ito vyniest a pomoct ak treba, resp ak by bola brigada
ak by si vedel obetovat svoje naradie, tak by to bolo super. Myslim, ze by sa tam dalo dostat aj autom (napr. na koniec a nemam problem to so sebou niest cez trail). Staci len povedat
Krovinorez a píla postačí? Ten liter benzínu a struna mi nevadí,aj tak nijak nepomaham a po trailoch jazdím. podľa miestnych statikov s ebajkom ničím traily ako pasovy buldozér,j2diny peoblem je pri 2 deťoch cas:)
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.