snehove spravy : na vrch sedacky sme bezky vyniesli po zjazdovke, odtial traverzom dolava je fajne, uz citit aj stary sneh na spodku...... dosli sme az na Medzevsku Trohanku. bezkarske okruhy pri dele niesu upravene, ale boli tam bezkari, takze stopa je badatelna. problematicke su miesta v hustom ihlicnatom lese, pod stromami je ho naozaj malo. keby v sobotu neprsalo, v nedelu by som isiel zas.
ja som dnes tiez videl manika na biku po ceste z jahodnej pri alpinke.Nemyslel som si ze v takom pocasi sa mi naskytne taky pohlad a to uz vobec nie cca o 17:00 ked bola tma ako v ...
S mazelkou a synom sme dnes absolvovali pesiu turu z Bankova na Jahodnu a spat. Pod Jahodnou sme stretli na bikoch Zobiho a Stgena a nad Kamennym Hrbom pesiakov JFaba a Robku.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.