Vcera sa pridam Zombi. Sli sme cez Jahodnu, z Jahodnej po pravej strane zjazdovky v protismere starsej trate 1.kbm, a potom neznacenymi cestami az sme sa tesne pod Lajoskou napojili na zltu znacku. Z Lajosky sme sa spustili po modrej do Hylova a nasledne po polnych, lesnych cestach spat do KE.
Zajtra by som rad isiel na dlhsi vyjazd cez Kojsovku do Kojsova, odtial naspat do Idcianskeho sedla, aladin hlasi vselico, ochladenie by bolo fajn, prsat by ale nemuselo:) Start by mohol byt aj o 9:00. Kto sa prida, ak nebude rano prsat?:)
Ja som siel dnes s manzelkou po trase Tahanovce-Bankov-Jahodna-po luke na Potoky-Lajoska-Jahodna-Findorakova-Alpinka-Bankov-Tahanovce. Spolu to bolo 56 km a 1150 nastupanych metrov. Co ma prekvapilo tak nad Jahodnou bolo dost mokro. Na Lajosku prisli dva bikerky pekne zablatene. Isli z Kojsovky. Vraj lesnici zase "uradovali" a tahali drevo po turistickych chodnikoch.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.