Kategórie
Bike-techposledný komentár: 23. 4. 2011 o 13:17
posledný komentár: 16. 4. 2006 o 0:31
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
-20% TUFO GRAVEL SWAMPERO 700x36C TR plášť, kevlar, čierna/béžová
40,99 €
-20%
MOC 50,99 €
Schwalbe G-ONE RS PRO 700x35C V-Guard Addix Race plášť, TLR, kevlar
56,99 €
MOC 76,99 €
-41% Schwalbe G-One Bite 700x38C Evolution Super Ground SpeedGrip plášť, TLE, kevlar
29 €
-41%
MOC 71,99 €
-18% Pirelli Cinturato™ All Road 27.x2.0" (650Bx50C) ProWALL Gravel plášť, TLR, kevlar
36,99 €
-18%
MOC 49,99 €
Akcia -17% Pirelli Cinturato™ EVO 700x32C SmartEVO AS TechWALL+ plášť, TLR, kevlar
56,99 €
-17%
MOC 85,99 €
Akcia -26% Pirelli Cinturato™ Gravel M 700x35C TechWall plášť, TLR, kevlar, classic
50,99 €
-26%
MOC 75,99 €
-6% Ere Research TENACI CC PROGRAVEL 700x38C plášť, TLR, kevlar
35,90 €
-6%
MOC 75,99 €
savings Schwalbe X-ONE Allround 700x33C Performance R-Guard plášť, TLE, kevlar, skinwall
28,99 €
savings
MOC 49,99 €
-8% Pirelli Cinturato™ All Road 700x50C ProWALL Gravel plášť, TLR, kevlar, classic
36,99 €
-8%
MOC 49,99 €
Akcia -21% Pirelli Cinturato™ Gravel RC 700x35C plášť, TLR, kevlar, classic
51,99 €
-21%
MOC 78,99 €
vela zalezi od pocasie, povrch je: všetko cesta, asfalt, hlavne a vedlajsie cesty, PP - Svit cyklochodnik
Tak ja najradsej jazdim trasu na strbske pleso, som z KK, takze mam to asi takych 43 km, plus naspat. Tento rok by som chcel zdolat na bajku Kralovu holu, to je moj tohto rocny ciel, dufam ze sa mi to podari, mam ist spolu aj s Unijunior Bike Team Poprad, mozno poznas tych chalanov - mozes sa pridat ak by si chcel
Tak ja najradsej jazdim trasu na strbske pleso, som z KK, takze mam to asi takych 43 km, plus naspat. Tento rok by som chcel zdolat na bajku Kralovu holu, to je moj tohto rocny ciel, dufam ze sa mi to podari, mam ist spolu aj s Unijunior Bike Team Poprad, mozno poznas tych chalanov - mozes sa pridat ak by si chcel
ockaj ale hadam nemyslis to Strbske po asfalte...ja som myslel nejake fajne tereny,lesy a tak...kedy mate tu Kralovku?Obchod poznam,aj viem,ze je tam nejaky team,ale osobne nepoznam...
ockaj ale hadam nemyslis to Strbske po asfalte...ja som myslel nejake fajne tereny,lesy a tak...kedy mate tu Kralovku?Obchod poznam,aj viem,ze je tam nejaky team,ale osobne nepoznam...
No ja mam radsej cestu, ale obcas chodim aj do lesa po terena, nejaky tie zjazdy a pod. napr. minuleho roka som bol v polsku cez spisku maguru, tam po ceste, napat uz po terene, celkom fajn trasy su tam, alebo uz spominana trasa ku chate pri Zelenom plese.
Zelene Pleso som uz urobil raz,je to inac celkom fajn zaberacka a ked som este isiel na (mojom prvom-Merida Kalahari
Rozmyslam ci nieje nieco aj zo Strbskeho plesa-neda sa ist na Popradske na biku(myslim teraz tym chodnickom zo Strbskeho-nie asfaltovou cestou) alebo Strbske a chodnicek na Podbanske alebo tak...
A co Smokovec-Hrebienok-Zamkovskeho chata(mozno aj Skalnate by sa dalo vyliest)?
trochu googlenia... http://www.vysoketatry.com/tanap/vctrasy/vctrasy.html
ako sa to vraví: proti gustu žiaden dišputát
potom Štrba - Štrbske pleso musi byt super extréééém
LL ale vnukol si mi napad-s tou trasou Strbske Pleso-Strba,su tam fajn tereny(teda nie asfaltka),len ci tam ostal nejaky chodnicek po kalamite...