Caute, hladam kuncaftov na vylet do Wexlu na otocku, rano tam vecer spat. Auto mam s nosicmi na tri bajky na streche + jeden v kufri takze maximalny pocet ucastnikov je 1+3. Termin este v juni, idealne v tyzdni od 16teho, je mi jedno ci pracovny den alebo vikend, prisposobim sa potencialnym ucastnikom ...
Ahojte, dohodli sme sa Peto_rokkie na vylete do Wexlu z BA tuto sobotu 4. 10, odlet cca ~7:00AM. Chceme vyuzit celu otvaraciu dobu parku 9 A.M - 5 P.M., cize prichod bude po 19tej. Ak sa niekto chce pridat, mame dve miesta volne.
zaregistroval som tuto temu trosku neskor. Ak este vyda pocko a tebe chut, tak by som sa nabuduce pridal.
Co sa tyka vybavy beriete aj ochranu trupu (chest/back protector), ci len FF helmu a kolenacky?
A co sa tyka logistiky, treba nejaku karticku kupit na mieste a listky online?
Ja nosim penicky na trupe a malu prilbu, kolenacky mam za samozrejmost. Listky sa daju aj online aj onsite, vraj v sezone je istejsie kupit dopredu, ale zajtra isto ziadne rady nebudu ...
no kedze ja mam nakupenu vybavu este z cias covidovych a brazdeniu BA a Karpat na EUC, tak idem plny armour DH styl...o***** tvrda leat 3,5, leat kolenacky co su vlastne skoro ako ortezy, a dnes som vyzdvihol novu FF prilbu a okuliare. ...jazdit moc neviem a mam sa rad...alebo neviem better be safe than sorry....kamarat ked ma prvy krat videl sa mi smial:D
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tyka vybavy beriete aj ochranu trupu (chest/back protector), ci len FF helmu a kolenacky?
A co sa tyka logistiky, treba nejaku karticku kupit na mieste a listky online?
19.10. Na cely den? odchod cca 7:00
Ja by som sa pridal predbezne
Napis mi ixnay do sukromne cislo. S ivastom cislo mam. Mozme vyrazit v nedelu o 7 z ba.