Shegy: najlepšejšie bude keď to predáš za slušnú sumu dajme tomu tých 150 € nejakému decku. Urobíš mu radosť a zbavíš sa "šrotu" a ešte ti niekto za to aj zaplatí
ked chces nieco predat suhajko :
1-vycisti to.nech to zelezo lepsie vyzera
2-nafot to vonku ,nech je vidiet v akom je to stave
3-popis z coho je to poskladane...
4-kolko a ako je to jazdene..
5-ci je to este v zaruke a ci to mam papiere
potom mas sancu ze to za 130e predas
inac to mozes niekomu podarovat za odvoz
ono to aztak zly bajk neni.. urcite ho predas.. ak ti mozem poradit tak vykasli sa urcite na tento bazar co je na tejto strnake.. tu ludia kupia len best produkty najvyssich rad.. som nedavno predaval vidlu.. dal som ju sem a absolutne ziadna odozva.. proste nic.. nikto nic.. potom som ju hodil aj na bazos a zopar dalsich inzercnych stranok co mi google vyhodil ked som do vyholadavania zadal inzercia a behom jedneho dna bum zo 30 zaujemcov (neprehanam!!!) nakoniec som ju predal drahsie ako som povodne za nu vobec chcel..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cena:darujem, doveziem ,-EUR
Ed: ci som velky optimista?
tak toto by som nerobil lebo sa ho nezbavis
Shegy: najlepšejšie bude keď to predáš za slušnú sumu dajme tomu tých 150 € nejakému decku. Urobíš mu radosť a zbavíš sa "šrotu" a ešte ti niekto za to aj zaplatí
ked chces nieco predat suhajko
1-vycisti to.nech to zelezo lepsie vyzera
2-nafot to vonku ,nech je vidiet v akom je to stave
3-popis z coho je to poskladane...
4-kolko a ako je to jazdene..
5-ci je to este v zaruke a ci to mam papiere
potom mas sancu ze to za 130e predas
inac to mozes niekomu podarovat za odvoz