Čaute.Podeľte sa s ostatnými so skúsenosťami,vedomosťami,atď...o produktoch-bicykle,oblečenie,doplnky,atď... tejto značky.Ja mám zatiaľ Cube LTD SL 2012,myslím že s celkom dobrou výbavou za dobrú cenu 970eur.Som s ním spokojný-okolo6000 km bez problémov.Mám aj nejaké oblečenie-tiež spokojnosť.Uvažujem o nejakom CUBE FULL,ale akosi si neviem vybrať.Niečo na všestranné jazdenie.Privítam akúkoľvek informáciu o tejto značke.
Pekný. Tie brzdové páčky ti takto vyhovujú? Viem, sú všakovakí majstri, ale všeobecne sa smrteľníkom odporúča mať ich ako na obrázku. Žeby si nemal zápästia v neprirodzenom uhle. Môže prísť únava, bolesti rúk, respektíve pri zjazde páčky môžu zmiznúť z dosahu. Palec hore za oranžové "doplnky"
Ako je to s veľkosťami rámov Cube? Niekde som čítal, že sú to menšie rámy...mám 185cm a jazdím rám L, takže 19" Cube by bol ekvivalent? Jedná sa o rám Reaction GTC 29.
Ako je to s veľkosťami rámov Cube? Niekde som čítal, že sú to menšie rámy...mám 185cm a jazdím rám L, takže 19" Cube by bol ekvivalent? Jedná sa o rám Reaction GTC 29.
183 cm a ram 19" a rozhodne nemam pocit zeby bol maly ... tak akurat, sedlovku mam vysunutu len do 1/3 povoleneho rozsahu... model Elite,ma velmi podobnu geometriu ako Reaction
Pozrel som fotky vašich bajkov a už podľa geometrie mi je sympatickejšia tá 19" navyše mám mierne kratšie predlaktia, tak na 21" rámoch sa cítim už mierne natiahnutý...kdesi dávnejšie som tu čítal, že Cube rámy sú menšie, ako konkurencia pri rovnakých veľkostiach, preto som si tou 19-kou nebol úplne istý.
hej reaction a elite maju inu geometriu a posed ako zakladne modely (AIM, Analog, Acid) ... ked som skusal 19" Acid bol mi vyslovene maly, sedel som ako na trojkolke, na 19% elite som musel robit malické upravy aby som na nom nelezal
napr. 19" Acid ma dlzku od sedlovky po predstavec 590mm a 21" ma 610mm
19" Reaction to má 609mm
19" Elite dokonca 618mm
Momentálne mám rám Focus a ten mi sedí, ako uliaty...celkovo geometria, posed, atď. Porovnával som geometriu Focusa s Reaction a je to hodne podobné, len minimálne rozdiely...však posúďte sami. Najväčší rozdiel je v položke "stack", teda na Cube je hlavko položené nižšie, správne to chápem? Čo by naznačovalo agresívnejší posed?
Mám 186/82kg a Cube Stereo HPC 120 19" a velikost rámu je tak akorát, vozím delší představec, ale časem zkusím kratší..
Co je trošku zklamání je uložení zadní stavby, kdy nejsou ložiska uloženy v osách, ale šroub je přes celou šířku stavby a drží v závitu v hliníkové kývačce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
183 cm a ram 19" a rozhodne nemam pocit zeby bol maly ... tak akurat, sedlovku mam vysunutu len do 1/3 povoleneho rozsahu... model Elite,ma velmi podobnu geometriu ako Reaction
napr. 19" Acid ma dlzku od sedlovky po predstavec 590mm a 21" ma 610mm
19" Reaction to má 609mm
19" Elite dokonca 618mm
187cm + 19'' AMS 120 HPA Race 29 (v profile mam zatial 21'' - ale menil som ram, lebo 21'' mi bol vysoky)
pozri si celu geometriu - kedysi som porovnaval rozne ramy a mal som pocit, ze cube ramy byvaju "kratsie"
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-pevne-a-hardtail/328921/cube-attention-2016-2017-xl-29.html
Ale na fullko je vzdy lesie zobrat radsej o cislo mensi ram ako na hardtail.
k vyske sme mohli napisat aj inseam + dlzku ramien
malo by to vacsiu vypovednu hodnotu ...
Co je trošku zklamání je uložení zadní stavby, kdy nejsou ložiska uloženy v osách, ale šroub je přes celou šířku stavby a drží v závitu v hliníkové kývačce.
Aj mne sa zdá...