Dnes som bol pozerat zlacnene biky a ponukli mi ho za 700 €. Neviem sa rozhodnut povodna cena 860 €. Vyzera dobre a aj vybava nie je zla. Nemohol by mi niekto poradit. Chcel by som to na MTB serie pretekov taka slusna stredna trieda biku si myslim. Ak viete o niecom lepsom, v lepsej vybave za tie iste peniaze rad si necham poradit. Za kazdu radu dopredu dakujem.
Kde Ti ten bike ponúkli? ... určite Ti budú vedieť ešte na predajni niečo ponúknuť. Bikov za cca 700 € nájdeš hromadu a veľké rozdiely tam nebudú. Riešil by som to priamo na bikovej predajni, zbytočne na nete.
Tu zas len hodíš ďaľšiu ponuku akú si dostal, potom zas zhodnotíme. Netreba byť lenivý a riešiť to spoza klávesnice.
To nie je o lenivosti ale chcem si nechat poradit od skusenejsich a na predajni predajcovi ide hlavne o to aby to predal takze same chvaly na kazdy bike ze super cena k vybave biku takze asi tak to vidim ja.
dlog, tu môžeš čakať zas názory typu: ten bike má super výbavu za tú cenu, tak ho jednoznačne ber !!! Na internete je každý tak trochu v anonymite a zároveň "profesionál". Ja by som si šiel pekne vybrať na predajňu nejaké biky (teraz sú dosť časté zľavy) a zavesil sem, či za tie peniaze môžu byť. Alebo má ísť niekto iný popozerať aké sú zľavy a hodiť Ti priamo pod nohy ten naj bike za tú cenu?
Treba predsa trošku hľadať. ... inak tu čakaj len, že Ti poradia Hai .... nič iné ani nečakám
Nie som sice Meridak ale toto ma prve napadlo napr. http://www.merida.sk/prodej/matts-tfs-trail-700-d-09 je to sice 60€ naviac oproti limitu ale mas tam funkcnu vidlu a brzdy hydrauliky. Predsa ta Dart 3 je uplny zaklad a mechaniky by som z principu odmietol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak hej tak by som ho nebral, aj za tých 700e sa veľmi neoplatí...
Tu zas len hodíš ďaľšiu ponuku akú si dostal, potom zas zhodnotíme. Netreba byť lenivý a riešiť to spoza klávesnice.
ta výbava se dá časem vyměnit a doplnit, ale rám se mění dost blbě
Treba predsa trošku hľadať. ... inak tu čakaj len, že Ti poradia Hai .... nič iné ani nečakám