Cafte kamarát v poslednom čase láme pätky ako na beziacom pase tak som sa rozhodol ze si objednám jednu náhradnú od canyonu preistotu dopredu.( Nie ze by som to nevedel uz dávnejsie a prosil som ich aby ju zaslali spolu s bikom no neurobili tak) Ak ste im uz niekto pisali pre tu pätku a rozumeli vam bol by som rad keby mi tu formulaciu poslete cez ss lebo pätka sa dosť ťazko preklada .
Odmontuj patku a chod s nou do predajne. Mozno budes prekvapeny, ze je taka ista, ako na inych bikoch. Mozno sa mylim, ale na mojom Ghoste to tak bolo.
napíš im do do ingliš textu po fašisticky, oni to tiež tak robia
Hej rozmyslal som uz aj nad takou variantou ale toto si kupujem do nahrady takze to ma cas a preto radsej originalnu.
Inak neviete kolko to teraz stoji lebo tusim ich zdrazovali a nevedel som to tam nikde najsť na stranke
Odmontuj patku a chod s nou do predajne. Mozno budes prekvapeny, ze je taka ista, ako na inych bikoch. Mozno sa mylim, ale na mojom Ghoste to tak bolo.
To je ten lepší prípad,ja keď som urval pätku na mojom Force,tak mi ju museli objednať,mal som ju za týždeň a vyšla ma 1000-ku aj to zo zľavou ako stálemu zákazníkovi ,ináč stojí na Force 1300 sk
To aby som si daval pozor na tu patku. Akurat mi ju merali v servise, lebo mi to nejako zle radilo, ale je rovna. Radenie malo problem po sarisskom "blaticku".
pozerám, že zmenili zadnú stavbu... horstlink čap je na tomto novom nižšie. pravdepodobne to pôjde lepšie za pedálom...
Změn je tam více. I přepákování se mírně změnilo a to směrem, který se mi líbí. Také doufám vyřešili malou rezervu na plášť při chodu na doraz. Zatím jsem ale neviděl ještě ani přesný model, takže na detailnější hodnocení je moc brzo, ale jsem na ten nový model zvědavý.
Jinak v případě AMka bych si určitě počkal na 09 model, jednak změny na rámu a pak Talas bude s pevnou osou a také je navíc přepracovaný.
Vitaj Mloku.
Trochu ma mrzí že tie zmeny urobili až v modeli 2009 Pevná os bude isto prínosom, otázka je ako prepracovali Talas a či neutrpel ďalším navyšovaním kompresie ?!
Vitaj Mloku.
Trochu ma mrzí že tie zmeny urobili až v modeli 2009 Pevná os bude isto prínosom, otázka je ako prepracovali Talas a či neutrpel ďalším navyšovaním kompresie ?!
Díky, už jsem si vaše fórum trošku více pročítal a musím říct, že tu je situace výrazně lepší než na českém Bike foru (tím myslím hlavně volné působení různých individuí).
Zvýšení komprese by mě nevadilo, protože tak jako tak bych Talas nechával upravovat a kompresi úplně rušit. I když u RLC verze 08 s nastavenou kompresí na minimum se s tím dá ještě žít i bez úpravy, při navýšení by se to už nedalo.
Mám strach z něčeho jiného. Talas 09 nemá už třetí komoru a tedy nepůjde už tak pěkně řešit změna průběhu tlakem třetí komory. A pokud by byl v originále příliš progresivní (a docela mám strach dle různých vyjádření Foxe, že progresivita bude navýšená oproti 08 verzi s originálním tlakem v třetí komoře, což i to na mě bylo moc), tak už nemusí být prostor k dostatečnému zvětšení komory a snížení progresivity.
Uvidíme, až budu moct někde nový Talas zkusit. Pořád jsem trošku nahlodaný aspoň na jednom kole přejít na nový Talas, i když bych musel koupit ještě navíc nový přední Crossmax ST. Pokud by ale nešel dostatečně upravit průběh, tak by to bylo zabité.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej rozmyslal som uz aj nad takou variantou ale toto si kupujem do nahrady takze to ma cas a preto radsej originalnu.
Inak neviete kolko to teraz stoji lebo tusim ich zdrazovali a nevedel som to tam nikde najsť na stranke
To je ten lepší prípad,ja keď som urval pätku na mojom Force,tak mi ju museli objednať,mal som ju za týždeň a vyšla ma 1000-ku aj to zo zľavou ako stálemu zákazníkovi
To aby som si daval pozor na tu patku. Akurat mi ju merali v servise, lebo mi to nejako zle radilo, ale je rovna. Radenie malo problem po sarisskom "blaticku".
Změn je tam více. I přepákování se mírně změnilo a to směrem, který se mi líbí. Také doufám vyřešili malou rezervu na plášť při chodu na doraz. Zatím jsem ale neviděl ještě ani přesný model, takže na detailnější hodnocení je moc brzo, ale jsem na ten nový model zvědavý.
Jinak v případě AMka bych si určitě počkal na 09 model, jednak změny na rámu a pak Talas bude s pevnou osou a také je navíc přepracovaný.
Trochu ma mrzí že tie zmeny urobili až v modeli 2009
Trochu ma mrzí že tie zmeny urobili až v modeli 2009
Díky, už jsem si vaše fórum trošku více pročítal a musím říct, že tu je situace výrazně lepší než na českém Bike foru (tím myslím hlavně volné působení různých individuí).
Zvýšení komprese by mě nevadilo, protože tak jako tak bych Talas nechával upravovat a kompresi úplně rušit. I když u RLC verze 08 s nastavenou kompresí na minimum se s tím dá ještě žít i bez úpravy, při navýšení by se to už nedalo.
Mám strach z něčeho jiného. Talas 09 nemá už třetí komoru a tedy nepůjde už tak pěkně řešit změna průběhu tlakem třetí komory. A pokud by byl v originále příliš progresivní (a docela mám strach dle různých vyjádření Foxe, že progresivita bude navýšená oproti 08 verzi s originálním tlakem v třetí komoře, což i to na mě bylo moc), tak už nemusí být prostor k dostatečnému zvětšení komory a snížení progresivity.
Uvidíme, až budu moct někde nový Talas zkusit. Pořád jsem trošku nahlodaný aspoň na jednom kole přejít na nový Talas, i když bych musel koupit ještě navíc nový přední Crossmax ST. Pokud by ale nešel dostatečně upravit průběh, tak by to bylo zabité.
Taky díky. Důvod je jednoduchý a to aktuální žalostný stav na českém BF.
Grand Canyon AL 8.0
http://www.canyon.com/newsletter/artikel.html?na=173&mlg=1
Canyon Nerve AM 8.0
http://www.canyon.com/newsletter/artikel.html?na=172&mlg=1
Canyon Torque FR 8.0
http://www.canyon.com/newsletter/artikel.html?na=167&mlg=1
som zvedavy, ako budu vyzerat vsetky stupne vybav a najmä ceny...ale ten nerve AM mna osobne laka...