Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Riešil niekto teleskopku na nerve al 6,0 r.2016, akú ste si tam dali? Dnes mi došiel bike, ale ešte som ho ani nevidel lebo som do rána v práci zajtra budem skladať pridám aj foto.
Tak mne bleed kit zevraj neposlu...ze sa to nedodava s balenim...zalezi od toho ako im dodavatel doda sedlovky..a terza zevraj nemaju..
Pisal si na CZ/SK alebo do DE.
Mne CZ/SK tiez napisal, ze nemaju a neda sa. Tak som siel na chat s DE a ty mi to bez problemov poslali, ze sa to standardne dodava.
Vcera prisla dalsia krabica canyon. Tento raz bike pre frajerku. Bicykel vyzera super len su na nom tri mensie skrabance (2 na kostre, jeden na vidle) :-/ Po dalsie pri preprave sa asi porusalo s riaditkami elbo enfunguje zadna brzda....packa nekladie ziaden odpor a v mieste kde sa bowden napaja na brzdovu packu je kus brzdovej kvapaliny. Co mam urobit s tou brzdou? predpokladam ze to nie je dajaka fatalna chyba co som sa na nete docital ohladom toho tak asi bude zavzdusnena brzda, ci? Ohladom problemov som sa hned spojil s chatom canyon a povedali ze mam poslat fotky skrabancov na mail a napisu mi co s tym, tak som zvedavy.
Nukaju mi 50e poukazku za skrabance a brzdu ze mam na reklamaciu poslat ze mi poslu kuriera, mam ju odmontovat a do slovenskeho zastupenia shimano ju poslu. NApisal som ze 50 je malo...chcem 150 lebo toto je treti bike co som objednal za posledne 3 mesiace od nich....a planujem dalsi objednavat....ale ked mi envyhoveju na 150 € tak sa na nich vyseriem a dalsi bike neobjednam. Dalsia vec je ze s ceskym zastupenim komunikujem....ak mi nevyhoveju budem nemcov kontaktovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No teda
Pisal si na CZ/SK alebo do DE.
Mne CZ/SK tiez napisal, ze nemaju a neda sa. Tak som siel na chat s DE a ty mi to bez problemov poslali, ze sa to standardne dodava.
PS: odpustite mi terminolgicke nespravnosti