Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ked uz pisete o kolesach 28 700c, aku velkost mam udat do tachometra?,mam sigma bc 14.12 alti
Vzdy pri zmene plasta meriam obvod.
Urobim si ciarku perom/ceruzkou na plast. Meriam obvod spagatom, ktory je pevny (nenatahuje sa).
Po zisteni obvodu zmeriam spagat metrom, zapisem.
Meranie opakujem este raz - istota je gulomet
Alebo si urobit znacku pri ventile, prejst normalne po zemi a urobit jednu otacku a znacku znova. Zmerat metrom. Perfekcionisti mozu urobit otacku sediac na bicykli.
to iste mi odpisali zo supportu - ze je to tak u vsetkych lakovanych ramov kvoli priemeru sedlovej objimky. Az tak ma to neskrie ale nevyzera to pekne.
Urobim si ciarku perom/ceruzkou na plast. Meriam obvod spagatom, ktory je pevny (nenatahuje sa).
ako vysoko umiestnit magnet na špice od náboja? výrobca to neudáva
mám VDO mc 2.0 wl
Zdravím všetkých, chcem poprosiť o láskavosť: zvažujem kúpu bicykla canyon 4.9 a chcem vás poprosiť o radu, či ste pri výbere veľkosti postupovali výhradne podľa pps systému canyon, pretože sa mi zdá, že mi vyhadzuje pomerne malú veľkosť bicykla (konkrétne veľkosť "S"). moja výška je síce len 173 cm a dĺžka nohy 80 cm (mám príliš krátke nohy vzhľadom k výške postavy). ešte predtým som zvažoval kúpu bicykla inej značky a pasovala mi bežne aj veľkosť "L", čo je o dva čísla väčšia veľkosť rámu ako "S". uznávam, že veľa môže urobiť aj tvar rámu - jeho geometria, ale dva čísla sa mi zdá priveľa. zvažujem teda aj kúpu väčšieho čísla ako mi prideľuje pps canyon, ale všetky väčšie veľkosti (M, L, XL) zase majú rozmer kolies výlučne 29 ", a ten by som pri svojej výške už nebral. Prosím ľudí znalých problematiky o názor. Ďakujem. Peter
peter73 ja som kupoval velkost S a vysku mam 170cm a nohy 75cm. PPS mi pisal XS, ale zaroven som kontaktoval canyon cz/sk a odporucil mi ze jednoznacne S. Skus im napisat, ale asi budes medzi S a M.
S velkostou kolies som aj ja tak isto premyslal, keby mi vysla velkost M tak som bol rozhodnuty ist do Radonu.
pri MTB sa canyon kalkulator riadi vyhradne podla inseam, nic ine neberie v uvahu preto ti hodi standardne o velkost menej
ale standover 813 moze byt zaujimave pri 800 inseam aj ked ku tomu pridas boty
S vs M - stack 5mm, TT 10mm
takze dobre premysliet
ku kratkym noham asi len tolko ze 189/86 xD ja mam taky pocit ze ludi s kratkymi nohami je viac nez s normalnymi
ďakujem všetkým za reakcie. medzičasom som kontaktoval mailom canyon, oni sami mi zmenili odporúčanú veľkosť na "M", tu však znova vidím trochu problém so strednou výškou ako už všimol Yogisz. doteraz som mal roky bicykel , ktorý bol na moju postavu veľký (20,5''), kupoval som ho keď som vôbec netušil, že nejaké veľkosti rámov vôbec existujú. nechcel by som dopadnúť rovnako. okrem toho mi trošku ako problém príde to, že grand canyon od veľkosti "M" robia len vo veľkostiach kolies 29''. kebyže vyrábali eMko s kolesami 27,5'' myslím, že by som do toho šiel. tak mám akurát zase dosť času na rozmýšľanie... keby ste na niečo prišli, podeľte sa prosím so mnou o rozum ... ďakujem ešte raz. potom poviem ako to dopadlo )
hej tiež som na ten Radon pozeral - nádherný bicykel, ibaže ten canyon by som vedel zohnať lacnejšie , ale keď to ináč nepôjde - zvážim aj túto možnosť...
Peter ... ja mam vysku 170 a nohy 77. Objednal som S-ko spectral 7.0 ex. Mal som ho doma 3 dni a poskusal. Kalkulator mi dal S-ko ale to je male. Strasne kratke. Tak som poslal S-ko napset a cakam na M-ko. Ako ostatny odporucaju, bral by som M-ko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To iste aj ja mam na Spectral co vraciam spet.
ako vysoko umiestnit magnet na špice od náboja? výrobca to neudáva
mám VDO mc 2.0 wl
S velkostou kolies som aj ja tak isto premyslal, keby mi vysla velkost M tak som bol rozhodnuty ist do Radonu.
ale standover 813 moze byt zaujimave pri 800 inseam aj ked ku tomu pridas boty
S vs M - stack 5mm, TT 10mm
takze dobre premysliet
ku kratkym noham asi len tolko ze 189/86 xD ja mam taky pocit ze ludi s kratkymi nohami je viac nez s normalnymi
http://www.radon-bikes.de/en/bikes-2016/mountainbike/hardtail/zr-team-275/zr-team-275-70/
Marin Bobcat Trail 3 27.5 bicykel, čierna/šedá/modrá
689 €
MOC 769 €