Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Chalosi mam na vas otazku....chcem si kupit novy bike na rekreacne vozenie les/polne cesty trosku asfalt a zaujala ma tato tema a bicykle znacky canyon kedze maju super ohlase... som nerozhodny medzi tymito dvomi
malo by to byt to iste ibaze jedno je novy model... oplati sa prihodit to kilo a zobrat tu 2017 alebo usetrene dat do nejakej vybavy a zobrat tu 2015?
Problem je v tom ze meriam 195cm+ takze musim ist do XL a tych je zalostne malo alebo vypredane
pokukoval som aj po tych fuloch do 1500e ale su max L a vsetky vypredane okrem neuron al 6.0 ale ten je zasa iba L a bojim sa ze by mi to bolo male....
pridam aj ja dalsiu skusenost s objednavkou. Kupil som manzelke prvy bike - Grand Canyon AL 3.9 WMN.
Objednany 23. 8., zaplateny v ten isty den, platba prijata okamzite, nakolko boli peniaze prevedene na ucet canyonu v SLSP, bike doruceny 2. 9. bez problemov.
Drzi super, ta skrutka je tam len na skusku, behnem do hornbachu kupit cierne s inou hlavickou. Takto som usetril 35e, keby mam kupovat tie z bike-components .
Drzi super, ta skrutka je tam len na skusku, behnem do hornbachu kupit cierne s inou hlavickou. Takto som usetril 35e, keby mam kupovat tie z bike-components .
Super napad, len ja mam problém že som už tri stratil
Zdravím.Pisete,ze je dobre pribalit do objednavky Canyona aj zo dve pätky. Aké pätky máte konkrétne na mysli? Ak máte skúsenosti (urcite máte),tak dajte vediet,co sa este oplatí priobjednat k bicyklu a pod.Dakujem
Smiať sa musím len nad tým, že sme to tu rozoberali ešte v máji a ešte vtedy som postoval fotky s prevrtanim aj uchytom na rám, aby som o 4m neskôr videl ako ste objavili ameriku
Som zvedavý či na budúci rok sa bude amerika objavovať znova alebo už začne konečne canyon montovať srobovacie
Ps: osobné by som do objednávky pridal blatnicek pod prednú vidlu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/sk/mtb/grand-canyon/grand-canyon-al-4-9.html
https://www.canyon.com/sk/mtb/grand-canyon/2017/grand-canyon-al-4-9.html
malo by to byt to iste ibaze jedno je novy model... oplati sa prihodit to kilo a zobrat tu 2017 alebo usetrene dat do nejakej vybavy a zobrat tu 2015?
Problem je v tom ze meriam 195cm+ takze musim ist do XL a tych je zalostne malo alebo vypredane
pokukoval som aj po tych fuloch do 1500e ale su max L a vsetky vypredane okrem neuron al 6.0 ale ten je zasa iba L a bojim sa ze by mi to bolo male....
no tak neviem ale ako pozeram tie vybavy tak lepsiu vybavu ma urcite ten model 2016 a nie 2017 ked uz tak....2016 lepsia cena aj vybava....
praveze Grand Canyon AL 4.9 2016 vo farbe stealth - red je vo velkosti XL dostupna! tak rychlo objednavaj kym sa nepreda
pridam aj ja dalsiu skusenost s objednavkou. Kupil som manzelke prvy bike - Grand Canyon AL 3.9 WMN.
Objednany 23. 8., zaplateny v ten isty den, platba prijata okamzite, nakolko boli peniaze prevedene na ucet canyonu v SLSP, bike doruceny 2. 9. bez problemov.
11kubo Dobry napad. Mal som jeden co vypadaval tak som skusil
saaleem bajobb
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-ostatne/279359/patka-canyon-spectral.html#inzercia-success-279359
Super napad, len ja mam problém že som už tri stratil
Som zvedavý či na budúci rok sa bude amerika objavovať znova alebo už začne konečne canyon montovať srobovacie
Ps: osobné by som do objednávky pridal blatnicek pod prednú vidlu
https://www.canyon.com/sk/accessories/#category=parts&subcat=2729
Tu si nájdeš príslušnu pätku k tvojmu bicyklu.