Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak už viem, ak sa platí prevodom na účet za niečo iné ako je bicykel, ktorý sa ešte len musí vyrobiť a je to skladom, tak treba peniaze previesť čo najskôr po obdržaní faktúry a potom to odošlú, myslím, že platí nie sú peniaze = nebude tovar
nevie niekto ,ci canyon mava vianocne zlavy? chcem si objednat bike..aby o 3 tyzden ho nezlacnili..pisali mi, ze vraj neuvazuju...ci len marketing?minuly rok mali zlavy na vianoce?
Ja mam z toho ich PPS a ceskeho/slovenskeho supportu celkom hokej. Tiez riesim velkost u 29 Neurona - mam 179cm (180cm v topankach), inseam 83cm. Podla PPS mi vyjde vzdy velkost M, aj ked si prihodim k vsetkym mieram nejake 2-3cm. Tak som napisal na support. Najprv sa mi dostalo odpovede, ze co povie PPS je "svate"....vzapati mi napisali, ze u Neurona 29-ky by mi snad odporucili Mko, ale pri 27,5ke asi skor velkost L, ale ze sa mam rozhodnut sam...hned som bol istejsi
určite Mko...mam rovnaku vyšku a inseam ako ty, kamoš mi požičal Nerva Lko 29 a nebolo to ok...
Najde sa tu nejaky stastny (alebo aj nestastny) majitel Spectral AL 5.? Potrebovala by som skonzultovat cerstvy objav zo servisu.
Ak som na zlom mieste, prosim nasmerovat. Vdaka
Ahojte, nemate niekto nazvys jeden drziak hadice/bowdenu k spodnej ramovej rúrke na Spectral AL?
Pripadne ak mate niekto skusenost s drziakmi bowdenov na Spectrali AL povodne určenými pre YT Capra AL, dajte mi prosim vedieť, vyzeraju podobne. Objednal by som.
Ahojte
Rozhodujem sa pre jeden z modelov Neuron AL 8.9, Neuron AL 7.9, Neuron AL 6.9. Doteraz som jazdil iba na crossovom bicykli. Je pre mňa rozhodujúca aj cena, ale zas nerád by som šetril na niečom, čo budem neskôr ľutovať. Je mi jasné, že 8.9 je z nich najlepšia, ale neviem či až natoľko, aby to stálo za tú cenu. 7.9 a 6.9 sú skoro totožné, rozdiel je hlavne vo vidlici, tlmiči a teleskopickej sedlovke. O Fox Rythme 34 z modelu 7.9 veľa informácií nie je. Reba z modelu 6.9 by mala byť overená klasika plus lacnejší servis. Určite chcem teleskopickú sedlovku, ale ak by som sa rozhodol pre model 6.9, dal by som si ju domontovať. To by som sa potom prakticky vyrovnal cene modelu 7.9, akurát ten rozdiel FOX vs REBA. Ako by ste sa rozhodli vy? Je nejaký prvok u tých modelov, pre ktorý by ste sa pre daný model určite nerozhodli, príp. naopak? Ešte doplním, že mám veľkosť 179, inseam medzi 82 a 83, takže pravdepodobne pôjdem do veľkosti M.
Dík
viktorblahoml Tiez idem kupovat Neuron 29er, ale som rozhodnuty pre model 6.9. Ja som sa rozhodol radsej pre overenu Rebu, aj kvoli tomu ze si ju zoservisujem v pohode aj sam doma, o Foxke nie su ziadne info ani recenzie a moznosti nastavenia to ma rovnake ako Reba. Teleskopka u mna nerozhoduje. Ja som sa viac-menej potreboval zmestit do 2.000 eur. Momentalne este cakam, ci nebude vianocna zlava - akurat prebieha akcia "12 days of christmas", kazdy den zlavuju nejaky sortiment + jeden model, napriklad dnes su vsetky fatbiky v zlave (vcera boli cyklokrosy). Inak miery mam rovnake ako ty (179cm, inseam 82cm) a idem brat Mko. Vyslo mi to podla PPS (pre istotu som si vsade poprihadzoval 2cm naviac), aj ked som si porovnal miery so sucasnym bicyklom tak su tam minimalne rozdiely.
pa3km, rozmýšľame rovnako. Ja som ale tú teleskopickú sedlovku skúšal a môžem povedať, že je to pecka, ktorá za to stojí. Aspoň pre mňa. Dá sa však domontovať. model 6.9 na to prípravu má. Tiež čakám na zľavy, tak dúfam, že sa dočkáme
Dufam aj ja, sledujem to kazdy den. No ak daju zlavu 500-600 eur ako dnes na fatbiky, tak to pojdem bez vahania rovno do 8.9ky. Aj ked je to trosku odtrhnute od reality, clovek nikdy nevie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
určite Mko...mam rovnaku vyšku a inseam ako ty, kamoš mi požičal Nerva Lko 29 a nebolo to ok...
Ak som na zlom mieste, prosim nasmerovat. Vdaka
https://www.krabcycles.cz/Komponenty/Rizeni-883/Hlavove-slozeni/Nahradni-dily-280/Loziska-576/Lozisko-Cane-Creek-Forty-52mm-45-x45
https://www.krabcycles.cz/Komponenty/Rizeni-883/Hlavove-slozeni/Nahradni-dily-280/Loziska-576/Lozisko-Cane-Creek-Forty-52-mm-1-5
rozdiel je v uhloch
v pondelok kontaktujem Canyon ale ci náhodou niekto nemenil...
Pripadne ak mate niekto skusenost s drziakmi bowdenov na Spectrali AL povodne určenými pre YT Capra AL, dajte mi prosim vedieť, vyzeraju podobne. Objednal by som.
Dakujem.
https://www.yt-industries.com/en/products/spare-parts/spare-parts/394/down-tube-cable-clamp-and-screw-bottom-capra-al?c=247
https://www.yt-industries.com/en/products/spare-parts/spare-parts/386/down-tube-cable-clamp-and-screw-top-capra-al?c=247
Rozhodujem sa pre jeden z modelov Neuron AL 8.9, Neuron AL 7.9, Neuron AL 6.9. Doteraz som jazdil iba na crossovom bicykli. Je pre mňa rozhodujúca aj cena, ale zas nerád by som šetril na niečom, čo budem neskôr ľutovať. Je mi jasné, že 8.9 je z nich najlepšia, ale neviem či až natoľko, aby to stálo za tú cenu. 7.9 a 6.9 sú skoro totožné, rozdiel je hlavne vo vidlici, tlmiči a teleskopickej sedlovke. O Fox Rythme 34 z modelu 7.9 veľa informácií nie je. Reba z modelu 6.9 by mala byť overená klasika plus lacnejší servis. Určite chcem teleskopickú sedlovku, ale ak by som sa rozhodol pre model 6.9, dal by som si ju domontovať. To by som sa potom prakticky vyrovnal cene modelu 7.9, akurát ten rozdiel FOX vs REBA. Ako by ste sa rozhodli vy? Je nejaký prvok u tých modelov, pre ktorý by ste sa pre daný model určite nerozhodli, príp. naopak? Ešte doplním, že mám veľkosť 179, inseam medzi 82 a 83, takže pravdepodobne pôjdem do veľkosti M.
Dík