Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
skusal a dalo mi to "L" co sa mi moc nezda. Meral som sa ale sam a nebolo to uplne presne. Testovaci den bude az o 2 mesiace (v MTBIKER centre). A najst niekoho v mojom regione co ma L, alebo XL velkost a bol by ochotny pozicat na odskusanie sa mi zatial nepodarilo. Tak skusam takto sa aspon pytat.
JACUB, mas hranicne hodnoty, najlepsie by bolo skusit. ja mam vysku 188 a inseam 88,5. minuly tyzden som bol testovat Spectral vo fabrike v nemecku, a vyslo mi L-ko. skusal som ho a sedelo vyborne. vecsi bajk by uz bol opacha.
Najlepšie by sa testovalo, keby máš možnosť sa previesť na L a potom na XL.V tedy by to bolo 100%-né.Prvý krát keď som sa meral som to odflákol a vyšlo mi M.No keďže sa mi to akosi nepozdávalo som sa odmeral presne podla postupu a už mi vyhodilo L.Pri hraničných hodnotách by som išiel skôr do väčšieho, zas až taký veľký rozdiel medzi nimi nie je.
Tak ešte raz to skúsim aj tu. Náhodou niekto NERVE / NEURON vo veľkosti L, alebo XL? ZA a okolie, poprípade mestá na trase ZA, BA?
Potrebujem si odskúšať veľkosť rámu a trošku sa previezť
ďakujem páni. Ak pôjdem vašim smerom, ozvem sa. Len pre zaujímavosť, keď už máte tie Lká, akú máte výšku a inseam?
Testovačka bude aj v MTbiker centre, ešte skôr ako v Kálnici, ale stále sú to ešte dva mesiace. A ja zrovna niesom typ čo vie čakať, keď niečo chce .
vidim že riešiš ten isty problem ja mam nepomer nohy k trupu, M som neskušal ale pri L čo mam som objednal dlhší predstavec ak by som mal M tak riešim problem tiež nakolko ram je menší o 3cm ty maš kolko inseam ?
JACUB urcite chod fo XL ja som bol ba rozhrani M a L a siel som do L a skvele som urobil. S tvojim insame na L by so mal prilis vytiahnute sedlo. Toje moj nazor.
No tak som sa dnes pomeral, hádam celkom presne, meter mám kalibrovaný . Asistovala aj moja drahá. Výška 190, rozkrok cca 87, trup 67, dĺžka paže 68. Ich kalkulačka mi stále vyhadzuje L a ja tomu stále neverím :/
Z tej ich kalkulačky som aj ja hotový ... 178/84 hadzalo mi M-ko. Zobral som L-ko a sedí super. Skúšal som nedávno pozičnané M-ko a nebolo mi dobré to číslo . Tak ako to myslia s tým cislovaním. Nerozumiem
@goody mam o 1cm (179/82) viac ako ty a bral som M a sedi uplne super....treba davat aj pozor, lebo Neuron 6.0 o velkosti M ma trochu mensie rozmery ako Neuron 6.9 tiez o velkosti M (27,5 vs. 29 kolesa) , Ked som si pisal so supportom, tak hovorili, ze pri mojich mierach treba brat Mko ak uvazujem o 29ke, ale pri 27,5 by uz doporucili velkost L. Skus im este napisat, mne poradili dobre.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Potrebujem si odskúšať veľkosť rámu a trošku sa previezť
Testovačka bude aj v MTbiker centre, ešte skôr ako v Kálnici, ale stále sú to ešte dva mesiace. A ja zrovna niesom typ čo vie čakať, keď niečo chce
Dakujem za rady,