Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No odoslali to UPSkou, tak som zvedavy. "Problem" je ze som ho cakal tak za dva tyzdne. Mam teraz furu prace a to nie je moc kompatibilne so skorsim dodanim biku
Jacub ja som bol na tom tak isto ako ty. Nakoniec som musel utekat z prace elektrickou domov aby som bicykel prevzal od kuriera, len som polozil skatulu do chodby a zdrhal zase do prace a mozes mi verit ked ti poviem ze cas potom isiel neskutocne pomaly.
Tak na moje rozmery 180cm a rozkrok 86 (povodne som zle nameral 84 ) velkost L pre model GC AL SL 6.9 uplne sedi. Aj ta modra farba je krasna, presne ako na obrazkoch v eshope. Objednal som v sobotu a vo stvrtok rano uz bol bicykel u mna. Odoslali ho hned prvy pracovny den od objednavky.
Ahojte, nechcem zakladat novu temu tak pisem tu: zrejme som zle nasadil vidlicu alebo som prilis zatocil jezka a nejak sa mi znicilo hlavne spodle lozisko v hlavovom zlozeni. Nie som si isty ale tusim tam je hlavove zlozenie cane creek 40 ale nie som si isty. Menil uz niekto z vas loziska a vedel by mi poradit ake tam budu pasovat? Pisal som do canyonu- ceskemu zastupeniu nech mi poslu presny typ a rozmery ale velmi mi nepomohli. Budem vam velmi vdacny za rady
Bike mam grand canyon cf sl 7.9 2016
Hlavove zlozenie tam je cane creek 40. Tu na shope som nasiel loziska cane creek, ktore by tam mali pasovat. Spodne lozisko je v hlavovej trubke akosi natlacene cize tam musim kusok sily pouzit aby som ho dostal von, a rad by som mal rovno nove loziska na vymenu, nechce sa mi to cele dvakrat rozoberat a skladat 😒.
To co si mi posielal to je to spodne nie? Vrchne by malo byt to 41mm?
Tak ja som asi predsa len trhol ten rekord .
V utorok po obede objednane, zaplatene, potvrdene. V stredu odoslane a dnes o 12tej mi k mojmu velkemu udivu volal kurier.
Tak ja som asi predsa len trhol ten rekord .
V utorok po obede objednane, zaplatene, potvrdene. V stredu odoslane a dnes o 12tej mi k mojmu velkemu udivu volal kurier.
Attachment:
IMG_20170407_173630.jpg
Tak gratulujem k paradnemu biku. Ako si platil? Kartou?
vcera taktiez objednany Neuron uvidime kedy dorazi. chcel by som sa este opytat na nejaku povinnu vybavu co urcite odporucate dokupit k full biku (take veci ako prilbu, oblecenie, kosik na flasu, nejaku lepiacu sadu, nahradnu dusu, multitool, to je samozrejmost, to mam). je to moj prvy full tak aby som neostal zaskoceny.
Za mna urcite pumpu na tlmic,vidlu bo budes fukat hore dole kym si ho nenaladis podla seba. Potom rychlospojku na retaz a ten multikluc mas s nitovackou? Ak nie tak kupit s. Alebo samostatne.
Zdravím, tak som sa konečne pustil do 'postavenia' biku z krabice. Mám jednu možno blbú otázku, ale skúsim. Pri otáčaní zadného kolesa na voľno (t.j. bez pedálovania) vychádza z oblasti náboja celkom hlasný 'cukavý' zvuk. Viem, ze na pôvodnom biku, to robilo tiež, ale nie tak prenikavo. ako teraz na novom biku. Som jediný s týmto 'problémom'? Ďakujem za odpoveď.
Tak konecne doskladany. Urcite ale musim menit predstavec za niekolko cm dlhsi (aspon o 3-4cm) a predpokladam, ze skratim rajdy. Moc siroke na mna. Inak kostra myslim velkostne sadla. Rovno som vynenil brzdy za SLXka a kazetu za XT. Bol to ale celkom boj ju dostat na orech.
s tym skracovanim rajd skus este pockat...pre mna to bol tiez zo zaciatku nezvyk a teraz by som nemenil za kratsie urcite a gratulujem k bajku, toto bola tiez moja prva volba...vela stastnych km!
Radsej si zvykni na tie siroke rajdy ako menit predstavec za dlhsi.Tiez som mal ten pocit ked som si po obycajnom ht zadovazil prvy poriadny bajk,ale na ten "iny" posed si rychlo zvyknes.Na takyto stroj polmetrovy predstavec nepatri.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
teoreticky tam moze byt toto: http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/hlavove-zlozenia/podlozky-a-loziska/cane-creek-forty-52mm-15-lozisko-56292.html (aspon na spectrale mam ja take)
Hlavove zlozenie tam je cane creek 40. Tu na shope som nasiel loziska cane creek, ktore by tam mali pasovat. Spodne lozisko je v hlavovej trubke akosi natlacene cize tam musim kusok sily pouzit aby som ho dostal von, a rad by som mal rovno nove loziska na vymenu, nechce sa mi to cele dvakrat rozoberat a skladat 😒.
To co si mi posielal to je to spodne nie? Vrchne by malo byt to 41mm?
Tak gratulujem k paradnemu biku. Ako si platil? Kartou?
dobry napad ta rychlospojka