Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tiez ma zaujalo to pruzenie, kedze az na nejake 2 modely je vsetko na FOX a este k tomu 36 (2018 boli vsetky FOX len 34 a viac modelov bolo s RS, ak sa nemylim).
Keďže máme na stránke Canyon FREEDELIVERY, rad by som sa opýtal, či niekto má krátky dres Canyon. Rad by som vedel akú veľkosť objednať..na podpore Canyon mi odporučili o jedno číslo vacsiu veľkosť ako bežné nosím..ak niekto má uvedený dres vedel by mi napísať akú veľkosť má, poprípade výšku resp. iné rozmery? Môžete mi kľudne napísať aj PM.Diky.
Potrebujem druhý názor. V lete som kúpil Canyon Neuron 6.0 vo veľkosti L. Tento bike má teleskopickú sedlovku so zdvihom 150mm. Celková výška sedla vychádza na 83cm. Ja mám ale dĺžku nôh 81cm. Preto rozmýšľam, že vymením teleskopickú sedlovku. Len sa neviem rozhodnúť či ísť do 125mm alebo 100mm. Tak ak môžete, tak poraďte. Ďaka
Zemo: Mám tam KS Kind Shock LEV SI 150 mm.
Bujnoss: Podľa mňa mám správnu veľkosť. Tiež som si nebol istý, tak som písal aj na podporu Canyon a tí my odporučili veľkosť L.
krato5840, riesim opacny problem. Kupil som Scott Spark vo velkosti M. Je tam sedlovka Fox transfer 125mm a zistil som, ze potrebujem 100mm. Takze moja nepouzita 125 je na predaj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Farba
Edit: pozeram rozmery ramu a skutocne minimum so 175 kľukami bude okolo tych 83cm.
Bujnoss: Podľa mňa mám správnu veľkosť. Tiež som si nebol istý, tak som písal aj na podporu Canyon a tí my odporučili veľkosť L.