Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Na tento deň som čakal a Torque žiaden
Budú mať aj také ponuky ako min. rok, že každý deň nejaký iný bajk v zľave?
Príp. kedy začnú posezónne výpredaje, august, september?
Na tento deň som čakal a Torque žiaden
Pokiaľ si pamätám tak dávali zľavy postupne počas TDF. Tento rok to vyzerá, že to bude iba všetko naraz.
Mne sa práve zdá, že min. rok dali tiež asi 50-100 modelov na začiatku do zľavy a potom bol každý deň nejaký iný bajk v akcii.
Potom ešte pridali kopec iných bajkov do zľavy ale to už bol tuším posezónny výpredaj..ale už si to fakt presne nepamätám kedy :/ Sledoval som to len pre zaujímavosť, nevedel som že budem niečo kupovať raz.
branbike to si pletieš, v outlete sú len poškodené bajky
V outlete mas aj biky bez poskodenia, vacsinou nepredane minulorocne modely. Ak je s poskodenim mas vzdy odfotene co je konkretne poskodene. Vacsinou sa jedna o skrabance na najviac exponovanych miestach.
Mne sa práve zdá, že min. rok dali tiež asi 50-100 modelov na začiatku do zľavy a potom bol každý deň nejaký iný bajk v akcii.
Potom ešte pridali kopec iných bajkov do zľavy ale to už bol tuším posezónny výpredaj..ale už si to fakt presne nepamätám kedy :/ Sledoval som to len pre zaujímavosť, nevedel som že budem niečo kupovať raz.
Pozeral som maily z minulého roka a tiež dali zľavy na 50 bikov. Potom každý deň bola akcia na doplnky a vždy jeden bike ako bike dňa s extra zľavou. Počkám do soboty a ak už žiadna zľava nebude tak objednám aj bez zľavy.
Pozerám stránku a je tam nejaký ,,hero bike of the day´´ takže budú asi dávať nejaký iný každý deň. Ten môj Torque má aj tak dostupnosť až v polke septembra tak sa nebudem ponáhlať a pripadne počkám na výpredaje po TDF, tie tuším začínajú zhruba v auguste
Pozerám stránku a je tam nejaký ,,hero bike of the day´´ takže budú asi dávať nejaký iný každý deň. Ten môj Torque má aj tak dostupnosť až v polke septembra tak sa nebudem ponáhlať a pripadne počkám na výpredaje po TDF, tie tuším začínajú zhruba v auguste
Len potom sa ti dostupnost moze posunut este na neskor..
Na ten čo som mal vyhliadnutý dali teraz cez TDF 300€ zľavu, tak som neváhal, lebo lacnejší už nebude. Jedine dúfať že niekto vráti taký istý a v outlete by som ešte možno čosi ušetril. Ale to je lotéria, na to sa neoplatí spoliehať. Inak ho mali skladom a presne za 7 dní bol doma. Ja som ich pred kúpou tiež neskúšal a kúpil podľa ich veľkostnej "kalkulačky" a veľkosť mi sadla.
Pozeram sledujem to, zial na ultimate zlava 3 kila neni.. 😫😫 asi vazne ten výpredaj ktory si pytam, ak vobec bude nejaky, to nemam z min. rokov odsledovane ale zevraj byvaju a chalanisko z 2600 kupol za 1800 to by bol sen 😑
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokiaľ si pamätám tak dávali zľavy postupne počas TDF. Tento rok to vyzerá, že to bude iba všetko naraz.
branbike to si pletieš, v outlete sú len poškodené bajky
Pozeral som maily z minulého roka a tiež dali zľavy na 50 bikov. Potom každý deň bola akcia na doplnky a vždy jeden bike ako bike dňa s extra zľavou. Počkám do soboty a ak už žiadna zľava nebude tak objednám aj bez zľavy.
Len potom sa ti dostupnost moze posunut este na neskor..
GP0155-01 na Spectral AL 2016
https://www.canyon.com/en-my/gear/components/spare-and-wear-parts/derailleur-hangers/derailleur-hanger-gp0155-01/10001125.html
Pripadne ak sa niekomu doma povaluje jeden kus ktory ma navyse, rad odkupim.
Vdaka.
toto mi prišlo s Grand Canyon AL SL 8.0
Je to k niečomu ?