Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
zdravim vsetkych, kamos ma Neuron CF8 cku, 2019, dropper by mal byt iridium, chcel dofukat dropper, ale kde by mal byt ventil, je iba skrutka , nevie niekto ako sa ten zazrak dofukava a ci vobec , na mojojom dropperi mam klasicky hore ventil, tu nie je nic .
Attachment:
Capture.JPG
Canyon navod hovori, ze tam ma byt, pozeral som aj fora, niekto hovori, ze je tam za iridium prebaleny TranzX ale na ich stranke tiez hovoria o ventile hore.
Vdaka
edit, zatial co zistujem, vyzera to tak, ze tam asi vobec nie je moznost dofukania.
To zase vyzerá na nejakú nevydarenú fičuru. Na webe na fotke to vyzerá tak isto a pritom na mojom staršom modely to je vyriešené pekne. Bowden vychádza zhora z toho plastového chrániča. Čo už, vpredu ten plastový kryt vymysleli dobre, ale vyzerá, že toto im nevyšelo. Ak sa má predierať každú chvílu bowden, tak to vôbec nepoteší.
kondvitak toto je cisty fail, tiez som objednal Luxa. Tak zrovna taketo foto je to posledne co chcem vidiet. Daj prievezme info ako sa k tomu postavili. Obal bol OK?
Laro22 ma pravdu, treba im to zavesit na FB atd. Tym, ze sa tu budeme vykecavat sa nic nezmeni, treba im spatnu vazbu a mozno bude aj vystupna kontrola aby to eliminivali. Inak nemyslim, ze specialne na vychod idu nepodarky, je toho plny internet a su tam ludia zo zapadu.
Tak to ja som mal asi stastie, ked mi Lux dosiel minuly tyzden. "Len" strhnuty vnutorny sesthran na cape tlmica, poodierane skrutky na predstavci a dlha skrutka na patke ktoru chlapik asi nasiel pod stolom -10mm namiesto 5mm. Ale uz to riesime.
Ja som z Canyon objednával doposiaľ 6 bikeov. 4 z nich prišli v bezchybnom stave. Jeden došiel s poskriabanou spodnou ramovou trubkou a brzdou z ktorej vytekala brzdová tekutina. Druhý bol ok akurát mi namiesto pevnej osky hodili do krabice rychloupinak ? v oboch prípadoch bez námietok škodu napravili. Poškodený bike na druhý deň zobral kuriér a za 10 dní prišiel nový bike a čo sa týka osky tak tiez došiel kuriér a niekedy za týždeň došla pevná oska.
V oboch prípadoch mi dali ešte aj nejaký 50€ voucher ako odškodnenie za nepríjemnosti.
Nemali by sa také veci stavať ale ľudia sú ochotní toto riziko podstúpiť kvôli bezkonkurencnym cenám. A spoločnosť Canyon si to uvedomuje .
To nie je ospravedlnenie, že majú dobré ceny. Deklarujú kvalitu a nie vždy to plnia. A hneď keby prdeli na zákazníka, tak z toho majú výdavky navyše a teda znižujú svoje zisky, čo asi nie je v súlade s cieľmi spoločnosti. Takže by si na to mali dávať sakra pozor, aby sa takéto kusy do balení nedostávali, nieto ešte k zákazníkovi.
Mne inak prišiel tiež bez chyby a to bol z outletu tak som mal trochu obavy.
Mne to príde tak, že tie ceny boli bezkonkurenčné možno kedysi. Teraz je možne kúpiť podobne osadený bike za podobnú cenu aj v kamennom obchode. Začiatok roka som sa rozhodoval medzi Canyon Spectral 7.0 a YT Jeffsy. Jeffsy s novou geometriou bol len karbónový mimo môjho rozpočtu , tak nakoniec som v miestnom obchode vzal Trek Remedy 8. Komponenty na úrovni Spectralu, cena taká istá (2500E) a keď sa niečo stane, tak im ho tam môžem rovno zaniesť a neriešiť to cez maily/telefón. Pár rokov boli tieto internetové značky fakt výborná kúpa, teraz pri tom cenovom rozdiele už ani nie.
volodaj no neviem, k luxu 7 komplet na XT + teleskop + fox elite perform. za 3,4tE som alternativu bikov v kamen.obchode nenasiel, ak sa bavime o cene. Este Rose hill 3 ale to je ties direct sale. Vsak daj inspiraciu, tiez by som bral radsej z obchodu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Canyon navod hovori, ze tam ma byt, pozeral som aj fora, niekto hovori, ze je tam za iridium prebaleny TranzX ale na ich stranke tiez hovoria o ventile hore.
Vdaka
edit, zatial co zistujem, vyzera to tak, ze tam asi vobec nie je moznost dofukania.
V oboch prípadoch mi dali ešte aj nejaký 50€ voucher ako odškodnenie za nepríjemnosti.
Nemali by sa také veci stavať ale ľudia sú ochotní toto riziko podstúpiť kvôli bezkonkurencnym cenám. A spoločnosť Canyon si to uvedomuje .
Mne inak prišiel tiež bez chyby a to bol z outletu tak som mal trochu obavy.