Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Mne posunuli ultimate cf sl 8.0 iba kvôli tomu že som zmenil kokpit zo 100mm na 110mm z apríla na august 😂😂 čiže ak tu nariekate nad aprílom to mi príde vtip 😂😂
Nechces si aj u mna ulozit nejake peniaze na pol roka, ja by som uz vedel co s nimi.
Chelan predal bicykel a objednal Stoic. Tak ano, narieka lebo nemoze jazdit. Ja mysim, ze je to pochopitelne a optravne. Mimochodom slusne firmy kedisi platili pokuty za nedodrzanie terminu dodania. Ja som myslel, ze logika ja to zaplatim ty urobis co chces a kedy chces, fungovala len za Ficka u statnych zakazok. Ale asi som moc stara skola, datum dodania nepovazujem za marketingovy alebo urientacny udaj.
Pokial viem plati sa 14 pred planovanym datumom odoslania, tazke ziadne uverovanie na pol roka.
Ak to neplatis rovno kartou alebo cez paypal. Kazdopadne kamarat to zaplatil slusne 15 dni pred terminom dodania, ktory prave natiahli o mesiac. A obavam sa, ze pri tom neskoncia.
Nikomu som este nič neplatil a cesťak, ktorý jazdím teraz aj tak nechávam ako poistku, čiže mne to je egal btw .... toto nie je len v Canyone...známy si objednal spešl pomaly za 6k € a ten mu ani nakoniec nepríde...takže bohužiaľ buď si počkám do augusta 2021 alebo si môžem plánovať kúpiť nový cestak za raz takú cenu niekedy budúci rok v júli ???
Objednaval (myslim ze tu na fore nie sam), ale dodacka az v aprili.
Je tu niekde vlakno kde niekto sharoval aj postrehy k modelu 2021 a na YT su k nemu aj nejake videa.
Stoic vyzera viac ako trailovy bike, neviem ako komfortny bude na celodenne vyjazdy, zatialco GC mi pride ako XC s lahko trailovou geometriou.
Objednaval niekto aj grandcanyon 8?
Ten stoic je aj na celodenne jazdenie a kopce?
Pohodlny urcite bude, problem je tam len ta hmotnost. Realne sa to splha s teleskopom a vybavou k 16kg vo verzii Stoic 2. ( https://youtu.be/V-kpf0i6iqY?t=150 ) Neviem kolko realne vazi ten GC ale stoic 2 je tazky. Aj plaste su skor na jazdenie orientovane dolu kopcom. Cize pohodlie ano, ale rychlost a energeticku efektivnost necakaj. Je to skor na trailovanie nez na turistiku/maraton.
Na druhej strane GC je urcite lepsi na celodenne jazdenie na velke vzdialenosti, ale to co v podstate dostanes je tazke XC. Cize na chrtenie to nebude a na DH jazdenie po trailoch tiez nie. Je to taky kompromis pouzitelny na vsetko, ale dobry v niciom. Stoic je naozja dobre agresivne HT na DH orientovane jazdenie. Tak zalezi co je pre teba dolezitejsie ci km alebo zabava.
Pre zaujimavost, kamart ma zaplateny Stoic dnes mu pisali, ze termin dodania nebude 8.3.2021 ale az 29.3-2.4.2021.
update: Canyon sa pochlapil alebo niekto nezaplatil objednavlku. Kazdopadne kamaratov Stoic je uz na ceste k nemu. Povodny termin dodania teda viac menej dodrzali.
Len taka rychla otazka ohladom nakupu na canyon.com:
Ked mam termin odoslania na konci aprila a peniaze na ucet mam poslat najneskor 2 tyzdne pred tym terminom...tak keby nahodou sa rozhodnem dovtedy (do polky aprila kedy mam poslat peniaze) ze ten bajk nechcem, tak jednoducho nespravim ten prevod a nijaka sankcia ani nic ine mi nehrozi? Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chelan predal bicykel a objednal Stoic. Tak ano, narieka lebo nemoze jazdit. Ja mysim, ze je to pochopitelne a optravne. Mimochodom slusne firmy kedisi platili pokuty za nedodrzanie terminu dodania. Ja som myslel, ze logika ja to zaplatim ty urobis co chces a kedy chces, fungovala len za Ficka u statnych zakazok. Ale asi som moc stara skola, datum dodania nepovazujem za marketingovy alebo urientacny udaj.
Ak to neplatis rovno kartou alebo cez paypal. Kazdopadne kamarat to zaplatil slusne 15 dni pred terminom dodania, ktory prave natiahli o mesiac. A obavam sa, ze pri tom neskoncia.
kedy si objednaval ?
Je tu niekde vlakno kde niekto sharoval aj postrehy k modelu 2021 a na YT su k nemu aj nejake videa.
Stoic vyzera viac ako trailovy bike, neviem ako komfortny bude na celodenne vyjazdy, zatialco GC mi pride ako XC s lahko trailovou geometriou.
Pohodlny urcite bude, problem je tam len ta hmotnost. Realne sa to splha s teleskopom a vybavou k 16kg vo verzii Stoic 2. ( https://youtu.be/V-kpf0i6iqY?t=150 ) Neviem kolko realne vazi ten GC ale stoic 2 je tazky. Aj plaste su skor na jazdenie orientovane dolu kopcom. Cize pohodlie ano, ale rychlost a energeticku efektivnost necakaj. Je to skor na trailovanie nez na turistiku/maraton.
Na druhej strane GC je urcite lepsi na celodenne jazdenie na velke vzdialenosti, ale to co v podstate dostanes je tazke XC. Cize na chrtenie to nebude a na DH jazdenie po trailoch tiez nie. Je to taky kompromis pouzitelny na vsetko, ale dobry v niciom. Stoic je naozja dobre agresivne HT na DH orientovane jazdenie. Tak zalezi co je pre teba dolezitejsie ci km alebo zabava.
update: Canyon sa pochlapil alebo niekto nezaplatil objednavlku. Kazdopadne kamaratov Stoic je uz na ceste k nemu. Povodny termin dodania teda viac menej dodrzali.
Ked mam termin odoslania na konci aprila a peniaze na ucet mam poslat najneskor 2 tyzdne pred tym terminom...tak keby nahodou sa rozhodnem dovtedy (do polky aprila kedy mam poslat peniaze) ze ten bajk nechcem, tak jednoducho nespravim ten prevod a nijaka sankcia ani nic ine mi nehrozi? Dakujem.
2 uz ho ma doma.