Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
caute
co prikupiť pri objednavke Lux World Cup CF 6 pripadne co ste objednavali vy nejaky komponent ktory by bol problem zohnat v servise respektive len cisto od nich ? dakujem pekne
nenajde sa tu niekto, kto bol pri objednavke medzi velkostami a nesedi mu dlzka sedlovky? Ponukam tu canyon G5 Adjustable Dropper Post 170mm na vymenu za 200mm
zdar borci, potrebujem poradiť správnu veľkosť Lux-u pre babu, 166cm vysoká, podľa tabuľky mi to vyhadzuje XS ako správnu veľkosť, ale to mi príde fakt úlet.. pre porovnanie od Treku supercaliber veľkosť M (17,5”), od Specialized-u Epic veľkosť S, preto si myslím, že správna veľkosť by bola S v tomto prípade, ale nechám si poradiť, keďže s Canyonom nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem za odpovede.
zdar borci, potrebujem poradiť správnu veľkosť Lux-u pre babu, 166cm vysoká, podľa tabuľky mi to vyhadzuje XS ako správnu veľkosť, ale to mi príde fakt úlet.. pre porovnanie od Treku supercaliber veľkosť M (17,5”), od Specialized-u Epic veľkosť S, preto si myslím, že správna veľkosť by bola S v tomto prípade, ale nechám si poradiť, keďže s Canyonom nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem za odpovede.
asi som slepí ale XS ani u Lux Trail nie je, takže počítam že si myslel LUX World Cup CF
... každopádne viac by som sa orientoval podla výšky posedu - výšky rozkroku pretože u každej velkosti je zhruba 2 cm rezerva smerom dole aj hore - čiže nejake rozmedzie
... ja som ten LUX pozeral a stale mi vypisovalo XS/S pri danej výške 166 cm takže by som bral S
Canyon to ma tak posunute a neda sa to porovnavat s inymi znackami. Jazdim na cestaku Canyon Aeroad SLX 8 velkost S a to mam 179 cm. Predoisly Scott Foil Team Issue mal identicke rozmery geometrie a bol velkosti M. U MTB to bude obdobne. Canyon si ide svojou cestou oznacovania velkost. Moja zena na vysku 164 cm a ma bike Canyon velkosti 2XS.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no to by bolo najlepsie, ak ti vyjdu v ustrety ze rovno nahodite a vyskusas... este aj tvar riadidiel a ich natocenie vie spravit dost iny posed
Možno som o ten cm vyššia 😉😆
co prikupiť pri objednavke Lux World Cup CF 6 pripadne co ste objednavali vy nejaky komponent ktory by bol problem zohnat v servise respektive len cisto od nich ? dakujem pekne
´´Už čoskoro´´
Ja som cakal na Canyon Aeroad CF SLX 8Di2 rok a pol a pocely cas tam svietilo “Již brzy”
https://www.canyon.com/cs-sk/gear/accessories/transport-and-travel/panniers/canyon-road-mini-underseat-bag/10006560.html
Niekedy sa realita dosť líši od produktových fotiek.
Nosím na lyžinách blikačku Nebula a chcel som vedieť či tam bude môcť zostať.
asi som slepí ale XS ani u Lux Trail nie je, takže počítam že si myslel LUX World Cup CF
... každopádne viac by som sa orientoval podla výšky posedu - výšky rozkroku pretože u každej velkosti je zhruba 2 cm rezerva smerom dole aj hore - čiže nejake rozmedzie
... ja som ten LUX pozeral a stale mi vypisovalo XS/S pri danej výške 166 cm takže by som bral S
https://www.canyon.com/en-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/derailleur-hanger-no.-12/148708.html
(mam objednanu, ale akosi stale nespracovali objednavku a rad by som zatial bikoval, ked by mi dosla novoobjednana "vratim" patku-teda tu novu dam ak by niekto zatial ozelel svoju co ma naviac)
https://www.canyon.com/cs-cz/outlet-bikes/#section-product-grid
https://www.canyon.com/cs-cz/outlet-bikes/#section-product-grid
+ ak ste kupili outlet bike za poslednych 30dni bez tejto zlavy, treba im napisat a daju vam 10% naspat vo forme kreditu