Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Prednedávnom mi tu na fóre bol posunutý kód na zľavu 100eur na nákup Canyon. Momentálne mám k dispozícii kód na zľavu 100 eur (pre 5 záujemcov). Kto má záujem napíšte správu.
EDIT: kód na zľavu sa už minul.
Sovicka30 pochybujem … inak majú tam teraz na 105 Di2 … za perfekt cenu. Viem že tam mali slx na ultegre z 5500 nejaké obdobie 😂 vtedy som bol dobre nasraty… nové modely podľa mna čo sa farieb týka daju von až v priebehu budúceho roka…
Sovicka30 áno ten systém už majú všetky aeroady ... keď som kupoval v Júli už mal tento systém - nové modely ale podľa mňa prídu až v priebehu jesene - skôr by som nečakal. A cenovo to asi tiež nebude nejaké "terno" ...
Ahojte. Mate niekto skúsenosti s patkami z aliexpress? Mam objednaný náhradnú z canyon, ale teraz som si všimol, že na Ali sa dajú kúpiť za zlomok ceny originálu, akurát si niesom istý materiálom a spracovaním.
Ja mam jednu zaloznu z ali a nevidiet tam vizualny rozdiel medzi originalom. nezakladal som ju tak presnost vyroby neviem posudit. Mam ju v kapse, lebo zevraj sa to ma nosit ako nahrada keby nieco
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT: kód na zľavu sa už minul.
Stojí 2,95€ ale s poštovným 10€ sa mi to neoplatí objedávať..
https://www.canyon.com/cs-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/canyon-e392-16-cover/154745.html
Píšte správu.
nemá niekto zľavový kupón (ktorý nemá v pláne využiť) ďakujem