Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Obava z nastavenia? Povedzme si pravdu, viem, ze volakedy davno mali kamenne predajne problem so servisom Canyon, ale je tomu tak este aj teraz? Podla mna nie. Aj tak uz davno neplati, ze si ludia nakupuju svoje bajky v lokalnych predajniach, kde ziju. Servisakovi moze byt u prdele, ci mu donesies bajk z Canyon, Rose, Bike24 alebo Mtbiker. Zauctuje si svoje a zarobi, co potrebuje.
Ahojte. Mal by som taký “všeobecný dotaz” 😃 mam trenažér tacx flux smart s a chcel som naň použiť môj Canyon Inflite. Logicky má to pevnú osku a budem zrejme potrebovať nato ten KIT čo je ok chcel som sa ale spýtať či tu je reálne niekto kto má namontovaný ultimate, inflite alebo endurance rovnako ako je tento obrázok. Ak som (správne) pochopil tak FLUX nedokážem prerobiť tak aby som doň našroboval klasickú pevnú os ktorá tam je. Potrebujem ten kit… čo má však trosku desí že z pravej strany od šaltru asi budem musieť zhodiť tú čiernu krytku ktorá tam je a našrobovat tam koncovku “ala” rychloupinak… bojím sa aby mi to neprasklo alebo podobne… nenašiel som na nete nič konkrétne iba takýto jeden obrázok … je tu niekto kto reálne toto používa takto na svojom trenažéri ? Dakujem moc…
Ak si ho kupoval novy, tak vsetky redukcie, ci uz na pevnu osku 142/148 ako aj na klasicky QR musia byt v baleni vratane ich rychloupinaku. Normalne sa tam pouziva pevna oska ktora je na bajku, nie ten ich QR
adamadelaide ale to ja viem že sa tam používa pevná os ale tú čo mam priamo na biku tam nedám - musí tam ísť redukcia ako píšeš, ale sťahuje sa to celé ako klasický QR - moja otázka je či tu je niekto na fóre kto to používa podobne ako je uvedené na foto… ??♂️
Ja ma Endurance a Smart flux trenazer. V baleni trenazeru bola redukcia(KIT) na pevnu os, tu som nahodil na trenazer a bicykel som nasledne upevnil pevnou osou z bajku.
Rychloupinak som vobec nepouzil.
semiro Ďakujem moc za info Pozriem si to - ja som si nebol proste istý, že či dostanem tú pevnú osku skrz trenažér ... či je ten vnútorný priemer dostatočný...
btw: canyon lux trail ma vzadu flat mount brzdu. Kedze som chcel 4piest, tak treba adapter (staci aliexpres za 4eura) + pekne sa tam zmesti aj 180kotuc + 6120 prasa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rychloupinak som vobec nepouzil.
resp. https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/sedlovky/diely-a-objimky/force-prachovka-sedlovky-309-316-mm-silikonova-cierna-p105299.html
FORCE prachovka sedlovky 30,9 - 31,6 mm, silikónová, čierna
0,93 €
MOC 1,09 €FORCE prachovka sedlovky 27,2 mm, silikónová, čierna
0,93 €
MOC 1,09 €https://www.canyon.com/cs-sk/horska-kola/cross-country-kola/exceed/?utm_campaign=row-bike_launch_mtb_exceed_my25_A&utm_source=row-newsletter&utm_medium=email#section-product-grid
Canyon otvara v Prahe prvu kamennu predajnu.
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/cyklistika-obchod-canyon-kamenne-prodejny-praha.A250328_142420_ekonomika_tbr
Super, ze si tam dal 180mm, 160 tam bola riadne slaba. Mne sa tam 4piest XT zmestil len-tak-tak