Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
kfero s 180/84 ti bude Lko akurat, M ko by bolo kratke a standoverom by si si nic nepomohol , ked si vsimnes tak standover je vyssi len o centak medzi M a L. Ta vrchna trubka ide v podstate rovnako na vsetkych modeloch(aby nadvazovala na zadnu stavbu), dlhsia je potom len sedlova a ten navarok k nej. Canyon ma nafotene na stranke 44ky tu je realna 48ka, tam to vidis pekne.
ak rozmyslate teraz nad kupou, dopredu si zavolajte, ci maju vas model, kamarat objednal pred tyzdnom a dnes mu dali vediet ze potrebuju este 6 dalsich tyzdnov na dorucenie
toto bol specificky pripad, niekde medzi website a telefonatom doslo k miskomunikacii - nech som diplomaticky skoda ze v nastupe sezony nevedia vykryt dopyt
Quidoo neplac , niesi sam co trpezlivo caka na pomer kvalita , uroven , cena . mame potvrdene dodanie az 28 CW , pohoda a klud, nic neujde , prajem prijemny den a dakujem MISUNG za rady a odkazy na website
podla mna je snom kazdej firmy "nevediet vykryt dopyt v nastupe sezony", rozumej ze co im pride zabalia a predaju, posezonne zlavy su minimalne. maju to vymyslene vyborne! tiez som z ludi ktory nevedia cakat ale na dalsieho Canyona by som si pockal:)
no len aby sa vam nestalo to co mne , ze v tyzdni ked mal bike byt dodany bola objednava posunuta o dalsie 4... jedna vec je ista, ze tie 27.5 idu ako teple rozky
Ja som napriklad objednaval 15. januara s terminom dodania 9.-14.6. (CW 24) a vcera mi prisiel mail, ze mi ho zial nebudu moct dodat v CW14 ale az o 5 tyzdnov v CW 19 . V systeme zrejme nemaju osetrene oznamenie o posunuti dodacieho terminu na skorsi datum.
... no mne to až tak dobre nevyšlo: Nerve AL 9.0. Objednávka: KT8, potvrdený týždeň dodania: KT14 a nakoniec by mal byť bike predbežne k dispo až v KT16. No uvidíme, ale ako bonus za mega-trpezlivosť dostanem multifunkčnú šatku
Potom sa pochval prosim ta bikom jh4444jh lebo mne hlasia prichod nervaka 9.0 az na KT 22 ta cierno biela kombinacia sa mi strasne paci. Mam pocit, ze som uz 50x videl vsetky dostupne videjka na webe s nim Hrozne toto cakanie
tiež vyberám bike, svoj prvý full a na 80% som sa teda rozhodol pre canyon. Len ma trochu ,,desí" tá predstava, že ho nevyskúšam. Vy ste svojho canyona objednávali bez vyskúšania?
Ide aj o to, že HT-čko som jazdil 26" a teraz chcem ísť do 27,5", alebo do 29". 29" sa mi zdá dosť veľký skok, ale Nerve Al 7.9 je skladom v L-ku, 27,5" zas budem musieť čakať . Tak som teraz na vážkach, či čakať niekoľko týždňov na Nerve Al 7.0.
Prechádzal niekto z 26" na 29" bez skúšania? , resp. jazdil oba a vie ich porovnať?
Inak 183 cm, 100 kg , cca 88 cm po rozkrok, tak sa dedukujem na L-ko pre obe veľkosti. Tá 29" ma láka, lebo je skladom hlavne, inak by som asi radšej 27,5". Bude to bajk na rekreačné jazdenie, žiadne športové ambície čomu nasvedčuje aj moja terajšia hmotnosť .
mne sa pacila minuly rok na bikefeste (Kalnica) moznost vyskusat si rozne znacky a modely. ak vahas a chces mat istotu, pockaj do konca maja a chod sa povozit.
mne sa pacila minuly rok na bikefeste (Kalnica) moznost vyskusat si rozne znacky a modely. ak vahas a chces mat istotu, pockaj do konca maja a chod sa povozit.
To by bolo síce fajn, ale cez víkend som predal HT-čko, iný bike nemám a vzhľadom na to že mi treba pohyb , chcem nového tátoša v blízkej dobe ...
Tak aj ja dnes objednávam Canyon Nerve Al 7.0 . Mal som nejaké pochybnosti, lebo som nikdy nesedel na 27,5" biku, ale vďaka ochote krokioss sa mi rozplynuli za pár sekúnd. Ďakujem za ústretovosť a za rady a máš ho pekne vyšperkovaného.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
objednavka CW4
dodavka CW11
tiež vyberám bike, svoj prvý full a na 80% som sa teda rozhodol pre canyon. Len ma trochu ,,desí" tá predstava, že ho nevyskúšam. Vy ste svojho canyona objednávali bez vyskúšania?
Ide aj o to, že HT-čko som jazdil 26" a teraz chcem ísť do 27,5", alebo do 29". 29" sa mi zdá dosť veľký skok, ale Nerve Al 7.9 je skladom v L-ku, 27,5" zas budem musieť čakať
Prechádzal niekto z 26" na 29" bez skúšania?
Inak 183 cm, 100 kg
To by bolo síce fajn, ale cez víkend som predal HT-čko, iný bike nemám a vzhľadom na to že mi treba pohyb