Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Len tak pre zaujimavost, ako sa zhoduje vasa vyska sedlovky na MTB s Hamley alebo Lemond metodou(vzdialenost od stredu BB po vrch sedla pozdlz sedlovej trubky)? Ste cca tak isto, alebo ovela vyssie/nizsie? copyright1.bp.blogspot.com 1.bp.blogspot.com
Heh. Tak ja som si mal podla toho zobrat este vacsi ram, a to mi este chlapi hore radili menší Len ma to utvrdzuje v tom, že idealnu velkosť biku sa da vybrať jedine vyskúšaním. Čo sa týka vzdialenosti tej sedlovky od osi, tak to cca sedi.
Tak jazdi sa dobre, ale asi to fakt šupnem o par cm vyššie. Viem, že to nemam nastavene uplne idelane, ale bike zatial nemam dlho, takze s nastavovanim sa este stale pohravam.
Chalani, kto z vás má Spectral AL na 29 kolesách? Najlepšie tohtoročný model...prosím napíšte mi postrehy, chcem prejsť na 29er, z 26". Už som sa na 29 vozil je to fajn, meriam 188cm takže Lkový rám bude akurát podľa toho dotazníku čo má Canyon na webe. Ďakujem
Jedna rada pre tych co cakaju na objednavku. Pozrite si obcas stranku canyon. Napr ja som objednaval 12.feb a ako termin dodania som mal week20(11.maj). Predvcerom sa dostupnost na web stranke zmenila na week13(23.marec), napisal som im email a presunuli moju objednavku na week13. Dnes je dostupnost na web stranke znova week20.
Lamzor: mala by platit dostupnost ktoru si mal uvedenu v momente ked si objednaval bike, pripadne ak to stihnu spravit skor,t akt i to skor poslu.. no nemalo byto byt neskor ako termin ktory si tam mal v case objednavky.
dole pod dostupnostou mas myslim uvedene ze sa to tyka len novych objednavok.
Jedna rada pre tych co cakaju na objednavku. Pozrite si obcas stranku canyon. Napr ja som objednaval 12.feb a ako termin dodania som mal week20(11.maj). Predvcerom sa dostupnost na web stranke zmenila na week13(23.marec), napisal som im email a presunuli moju objednavku na week13. Dnes je dostupnost na web stranke znova week20.
nie som si isty ci to takto naozaj funguje - skor by som cakal princip FIFO - ludia na forach bezne pisu ze bajk bol expedovany skor ako mali na potvrdeni objednavky
Ja som sa na to specificky pytal lebo nemam na karte taky vysoky limit. Povedali mi ze plati to co mam na fakture, tj week20 a to je termin kedy mi staci zvysit limit.
Teraz po mesiaci som nasiel inu dostupnost, tak som im napisal ci mi to vedia prehodit a vystavili mi uplne novu fakturu kde sa pise week13 a povedali nech si zmenim limit uz teraz.
Pochybujem ze by som bez toho aby som im napisal poskocil z week20(ktory pise stranka aj teraz) na week13.
Ono to aj dava zmysel, ze iba tak neposuvaju objednavky ako sa im zachce, lebo clovek nemusi mat kazdy den na ucte presne potrebnu sumu. Hlavne pri plateni kartou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hamley pocita aj s dlzkou kluk. Meria sa od spodnej polohy pedalu po vrch sedla pozdlz sedlovej trubky.
http://4.bp.blogspot.com/-Pr3vpMZLTpw/UO97kXOfrQI/AAAAAAAABA8/pXUOX3G95qM/s1600/hamley+sizing+chart.jpg
A jazdi sa ti tak dobre?
Tak jazdi sa dobre, ale asi to fakt šupnem o par cm vyššie. Viem, že to nemam nastavene uplne idelane, ale bike zatial nemam dlho, takze s nastavovanim sa este stale pohravam.
dole pod dostupnostou mas myslim uvedene ze sa to tyka len novych objednavok.
nie som si isty ci to takto naozaj funguje - skor by som cakal princip FIFO - ludia na forach bezne pisu ze bajk bol expedovany skor ako mali na potvrdeni objednavky
Teraz po mesiaci som nasiel inu dostupnost, tak som im napisal ci mi to vedia prehodit a vystavili mi uplne novu fakturu kde sa pise week13 a povedali nech si zmenim limit uz teraz.
Pochybujem ze by som bez toho aby som im napisal poskocil z week20(ktory pise stranka aj teraz) na week13.
Ono to aj dava zmysel, ze iba tak neposuvaju objednavky ako sa im zachce, lebo clovek nemusi mat kazdy den na ucte presne potrebnu sumu. Hlavne pri plateni kartou.