Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 149 €
savings
MOC 3 299 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
221 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
Preto som sa pytal ako canyon postupuje pri tom ak niekto zrusi objednavku a povedali mi ze termin dodania sa nemeni, cize staci ak zmenim limit v tyzden ktory mam na fakture.
A osobne sa mi nezda ani tak divne ak clovek nema kazdy den na ucte plnu sumu penazi, kedze sa bavime o tisicoch eur a cakacich dobach dlhsich ako 3 mesiace. Napriklad Spectral AL 7.0 EX XL ma termin dodania druhy augustovy tyzden. Ten termin tam bol uz vo februari.
Ajtak si myslim ze dodacie doby neposuvaju ludom o 1-2+ mesiace, ani ked zaplatili na ucet, cisto z praktickych dovodov - kazdeho by museli upozornit alebo sa opytat ci im to vyhovuje. To ze moze clovek poziadat o zmenu terminu dodania ak sa zmeni na web stranke som cital na B-F alebo mtb-news. Mne to vyslo a usetril som skoro 2 mesiace cakania.
ano mas pravdu, treba citat pozorne.. tak citaj este raz co napisal:
"lebo clovek nemusi mat kazdy den na ucte presne potrebnu sumu. Hlavne pri plateni kartou."
a presne na to som reagoval
kimlo, ako som uz napisal vyssie, ja neviem ci o 3 mesiace alebo o 6 mesiacov vo stvrtok budem mat na ucte 2200 euro. Mozno niekto ma celorocne na ucte 5000 euro, ale ja medzi nich nepatrim
ved ak nieco kupuje, tak musim mat na to uz vopred vyhradene/rezervovane prostriedky... ale mozno to tak len vidim ja
samozrejme do toho ako narabas s financiami ma je taky vekly....
len mi to proste prislo zvlastne, preto som sa vyjadri...
kazdopadne dost OT... drzim palce nech bike co skoro dorazi a nech ho je z coho zaplatit
mne by to mali posielat v 16 tyzdni...
Ajtak si myslim ze dodacie doby neposuvaju ludom o 1-2+ mesiace, ani ked zaplatili na ucet, cisto z praktickych dovodov - kazdeho by museli upozornit alebo sa opytat ci im to vyhovuje. To ze moze clovek poziadat o zmenu terminu dodania ak sa zmeni na web stranke som cital na B-F alebo mtb-news. Mne to vyslo a usetril som skoro 2 mesiace cakania.
Myslim ze vacsina ich zakaznikov plati za tie bicykle kreditkou a neriesi nejake volne peniaze na ucte, takze ani ziadne upozornenie netreba riesit. Jednoducho ked je tvoj bicykel pripraveny, stiahnu peniaze. Ak sa im to nepodari, upozornia ta na to a podla mna ked im do tyzdna ta platba nezbehne tak ho posunu druhemu.
ved ak nieco kupuje, tak musim mat na to uz vopred vyhradene/rezervovane prostriedky... ale mozno to tak len vidim ja
samozrejme do toho ako narabas s financiami ma je taky vekly....
Mne osobne pripada absurdne nechat si uplne zbytocne blokovat peniaze na 3 alebo 6 mesiacov bicyklom ak nemusim. Clovek nikdy nevie co sa moze stat a ja mam proste peniaze radsej na svojom ucte. Ale ako pises, uz sme otrasne OT
V emaile s fakturou bol tento text(ale moj nebol skladom cize este stale cakam):
"Momentálne evidujeme extrémne velké mnozství objednávek a kola, která jsou skladem,
muzou být odeslána nejdríve za 5-7 dní od objednání (zaplacení). Omlouváme se za toto zpozdení a
dekujeme za pochopení. Vase objednané kolo Vám zasleme co nejrychleji to bude mozné."
ja som si teraz kupoval cestak, uz to bude moj 2. bajk tejto znacky (hlavne pre to, ze s MTB som nadmieru spokojny. vaha, vybavava a pomer cena/vykon najlepsi na trhu podla mna)
bol skladom, objednane 4.3.
potvrdenie objednavky a faktura dosli 5.3. a v ten den som zaplatil prevodom na ich ucet na slovensku (udaje boli vo fakture)
od vtedy ticho, az ma to zacalo srat (maily na cz/sk support bez vysledku / efektu lebo chlapik iba cakal na mail od Canyon-u a ti mu nic nepisali) a v Pondelok 16.03. som volal priamo na hotline do Nemecka. nepovedali mi kde bol problem, ale aspon sa to pohlo a za chvilu doslo potvrdenie o platbe.
takze ak objednavate bajky skladom a ste nedockavi, kludne tam zavolajte na hotline ak vam nepride potvrdenie o platbe po par dnoch.
dnes 20.03. mi poslali tracking code na UPS a uz len cakam na krabicu a poklad v nom
V pondelok 16.3. objednany bajk, ktory bol skladom. Platba kartou. Potvrdzujuci mail a Rezervacia 0.11 eur na karte.
Vo stvrtok na obed oficialne potvrdenie objednavky, stiahnutie plnej sumy. Vecer mail, ze prebieha finalna faza.
V piatok zasielka odovzdana ups, predpokladane dodanie v stredu buduci tyzden.