Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 1. 2022 o 8:37
-25% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 649 €
-25%
MOC 2 199 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS I 50 29 bicykel, matte deep ocean blue
1 999 €
-17%
MOC 2 899 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
Cital som aj odkaz na dake .de stranku kde bolo pisane kto si s akymi proporciami vybral aku velkost
Mne je jasne ze Mko je mimo
Na kalkulator velkosti canyon rovno zabudni, ako sa tu uz pise Lko je na vysku tak 175-185, pri tej dlzke noh by bola idealna L48ka a zmestil by sa ti aj reverb 125ka, ale zas ked sa zoberie do uvahy cela vyska , lepsi by bola asi XL 52 , s tym ze reverb predas a kupis 100ku. Pretoze pri tej vyske a Lku by si musel mozno menit predstavec za 90mm alebo podobny co by bola skoda pokial to naozaj nieje nutne. Ine prakticke riesenie nieje pokial si teda tie nohy nameral spravne
ale myslim ze udaj o tom ze vysunuty reverb 125 ma od obimky po liziny minimalne 19cm je docela uzitocny
na vysku 175 L_ko urcite nie,
pri vyske 190 mas pravdepodobne inseam viac ako 84--85, predpokladam 190/88 to je L_ko a zadaj pri kupe hned dlhsi predstavec 70 mm.
kalkulator meni M_ko na L_ko pri inseam 89 cm, ostatne ho nezaujima
ja mam 182/86 a L_ko mi bolo mierne velke aj s 50 mm predstavcom, ale dalo sa jazdit
a spectral 2015,2016 je o 15 mm dlhsi ako 2014
- Absolútna nekomunikácia z Nemecka
- Nedodržanie termínu expedície skladového bajku bez akýchkoľvek informácií
- Žiadna kompenzácia za vzniknutú situáciu
- Pán na supporte nevie absolútne čo sa deje v GER, všetky vety obsahujú "malo by..." - zbytočne platený človek, zbytočný support
- Kvôli nedodaniu načas som musel zrušiť bike-dovolenku (samozrejme so storno poplatkom)
Už ten bike vlastne ani nechcem, nebudem mať dobrý pocit keď viem čo všetko za ním je....
Vyhoda bike za vybornu cenu a nevyhody si zhrnul vyssie.
Za seba mozem povedat, ze ak budem do buducnosti rozmyslat o novom biku, Canyon urcite zahrniem do vyberu.
Tiez som mal mensie problemy pri objednavke, ako ospravedlnenie mi sami a bez toho aby som sa o hocico prosil poslali okuliare oakley fuel cell. Cena asi 5% z hodnoty bajku, ale aj tak potesilo. Po asi pol roku som s bajkom uplne spokojny, super kupa.
Ale jedno je pravda, maju tam vo vsetkom otrasny bordel.
Poslali mi bicykel, pedale a okuliare, na patku zabudli. Po urgovani poslali patku a par dni po tom mi dosli druhe okuliare(ktore som vratil, zevraj omyl). Minule tu niekto pisal ze mu poslali omylom zly bicykel. Ja to vidim tak, ze clovek musi mat trpezlivost, alebo si priplatit za inu znacku.
lamzor to je pravda, pán na supporte dvíha telefóny aj reaguje na maily veľmi svižne, ale kvalita informácií je 0%. Ako som spomínal, v každej vete iba dohady "malo by", "pravdepodobne", "asi", "možno" - to ako keby som ani nikde nepísal. Od stredy minulého týždňa ma ukľudňuje že "v priebehu dnešného dňa by mal bicykel byť expodovaný", túto vetu posiela už 4tý deň za sebou.... chýbajú mi jednoduché a presné info.
FEDERER snáď sa týmto krokom moc nepopália.....
Ja neviem, ked nieco potrebujem na 100% k nejakemu datumu, tak si to kupim v kamennom obchode. Na nete si objednavam veci pri ktorych mi je uplne jedno ci pridu o tyzden alebo o mesiac.
Spoločnosť ktorú vediem prevádzkuje e-shop kde objedná viac ako 2.500 unikátnych zákazníkov/mesiac. Keby som som sa riadil heslom "je mi jedno či to dodám za týždeň alebo mesiac", už by som tu nebol...
mafianista dostal som dnes podobnú odpoveď, snáď pravdivú
...hlavne ked polovica eshopov si pojem "na sklade" vysvetluje stylom "niektory externy dodavatel to snad bude mat na sklade"